Hotpoint Indesit Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kokutuyor

05 Ekim 2023 11:48

2018 yılında evlenirken Ariston Hotpoint kurutmalı çamaşır makinesi aldım. Evlendiğimden beri memnun değilim. Asla en ufak lekeyi bile çıkarmıyor. Leke oluştuğu an makineye atıp hemen yıkadım ama nafile. Çarşaflarım leş gibi ter kokuyor. Ter kokusunu bile çıkarmıyor. Çok affedersiniz geçenlerde oğlumun burun salgısı bulaştı çarşafa yıkadım ve aynı şekilde çarşafla beraber geri çıktı makineden. Olduğu yerden kıpırdamamış bile. Şok oldum yani bu kadarına da pes. Garantisi falan bitti ama özellikle bu olaydan sonra gerçekten tutamadım kendimi yazmamak için. Özellikle açık renk çarşaf ve yastık kılıflarım sapsarı oldu. Yani o kadar kötü ki size anlatamam, hayatımda böyle bir şey görmedim. Çarşaf çekmecesini açtığım zaman kokudan genzim yanıyor. Abartısız. 2 deterjan ve 1 yumuşatıcı gözü var ama 2 deterjanı da aynı anda alıyor. Yumuşatıcıyı max işaretine kadar dolduruyorum ama hiç kokmuyor çamaşırlar. Diyeceğim o ki kötü ötesi bir cihaz 1 gün bile memnun kalmadım.

Hulya

Aynı durumu yaşıyorum yıllardır... Bir de yıkma esnasında yağ lekesi gibi makine kendisi leke yapıyor

Pelin

Evet bak ben lekeleri ben yaptım sanıyordum. Ama size bir tavsiye vereyim, yıkamayı başlatmadan önce kazandaki kıyafetlerin üzerine sıvı Arap sabunu dökün ve deterjan haznesine sıvı bulaşık deterjanı ekleyin. Çok daha güzel kokuyor eşyalar bu şekilde. Maddi durumumu toparladığımda yine de değiştireceğim makineyi tabii ki.

Umut sonuçtan memnun

Umut
23 Ekim 2023 21:16
Umut sonuçtan memnun

Umut
09 Kasım 2023 01:09
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Ayse
22 Ekim 2023 02:32