Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Mağduriyeti Ve Hijyen Sorunları

Çağla
27 Ekim 2024 14:59

Merhaba, Hotels üzerinden Pigeon Valley Stone Oteline Temmuz ayında rezervasyon yaptım. Daha sonradan otelden ve Hotels'ten şikayetler olduğu için iptal etmek istediğimde iptal etmediler. Bunun üzerine seyahatimi 26-29 Ekim tarihlerine değiştirmek için onay aldım. 26 Ekim tarihinde eşim ve 3 yaşındaki çocuğumla otele giriş yaptık ve 1 gün konakladık. Çocuk için kesinlikle uygun olmaması sebebiyle sabah kendim vileda isteyip çamaşır suyu ile yerleri sildim. Sonradan sahibi bana çocuk kabul etmediklerini iletti. Ben de bunu dün söylemeleri gerektiğini ilettim ve otelden çıktık. Gün ortasında ya 1 gün konaklayıp çıkmamız ya da %30'luk minimum bir fark vermemiz istendi. Mağdur edildik. Otelde kesinlikle konaklama yapmayın. Çöp kovası yok, evden bozma bir yer, su bile ücretli ve ayrıca hiç temiz değil. Biz eşyalarımızı almaya gittiğimizde başka bir otelin işletmecisi de oradaydı ve bize, 'Otel zaten dolu, herkesi geri çevirdik,' demesi üzerine kesinlikle bizi çıkarıp daha yüksek fiyatlara yeni kişilere rezerve etmek istediklerini anladık.

26 Kasım 2024 15:38 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için rezervasyon numaranızı bize göndermenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla, Hotels.com

19 Aralık 2024 16:43

24 Ağustos 2024 15:03