Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Maalesef Hotels Com.tr Gerçekleri!

19 Temmuz 2024 18:01

Hotels com.tr üzerinden 10 Temmuz 2024 de Marmaris için 3 gecelik randevu oluşturdum ve 29.000 olan ücretini ödedim. Kredi kartımı kontrol ettiğimde 30,500 gibi bir rakam çekilmiş 1500 lira fark alınmış, nedeni bankaya sorduğumda kur farkından olabilir denildi ancak kur farkı gün içerisinde olmamış. Hotels com ulaşmaya çalıştığımda bir muhatap insan müşteri temsilcisi yok!
Fazladan çekilen ücretin tarafıma iade edilmesini rica ediyorum lütfen!

19 Temmuz 2024 18:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

19 Temmuz 2024 18:34

Yurt dışı ücretli numarayı mı arayım hem benden fazla para alıyorsunuz hem de ücretli müşteri temsilcisi ile mi görüşeyim! Sizin Türkiye temsilciniz yok mu kardeşim!

19 Temmuz 2024 18:35

Burada mağdur olan benim ve fazla aldığınız parayı bana geri ödeyeceksiniz yoksa adli yollar ile geri alırım, burası Türkiye cumhuriyeti

22 Temmuz 2024 10:16

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için, [email protected] adresimize mail göndererek veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Saygılarımızla, Hotels.com

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Hotels.com Rezervasyonunda Açıklamasız Fazla Çekim Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

24 Ağustos 2025 21:16
Nida sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 21:40
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 15:15
Hotels.com İade Talebi Sorunu