Faruk sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 13:14

18-21 Haziran Tarihleri arasında rezervasyon yaptırdım 2 kişilik seçmeme rağmen sistemin hatasından kaynaklı 1 kişi olarak ödeme alınmış ve bunu iptal ettim. Seyahat Programı No:72849595880205 (8 Haziran 2024) de Satın aldım banka ile görüştüm iade talebi ile ilgili herhangi bir işlem gerçekleştirilmediğini belirtti hotels.com tarafından.
14 İş gününü de geçti ve hala ödeme yapılmadı.
Derhal mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.
Müşteri hizmetlerinize de ulaşamıyorum.
Fotoğrafları da ektedir.

27 Haziran 2024 14:05 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Sayin müşterimiz, Hotels.com ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz durum şu anda çözüm aşamasındadır. Rezervasyon tutarının hesabınıza ulaşması 14 is gününü bulabilir. Saygılarımızla, Hotels.com

27 Haziran 2024 14:15

14 gün süreyi geçti hala 14 gün diyorsunuz. 20 gün olacak hala ödeme yok bankaya bildirilmemiş bile nasıl hizmet veriyorsunuz. Bu şekilde hizmet verilmez mağdur edilmez. Bu hafta iademi istiyorum!

27 Haziran 2024 15:20
27 Haziran 2024 15:30

Çözülen herhangi bir durum yok banka ile de iletişime geçtim herhangi bir talep gözükmemekte. Para iadesi 14 gün olarak söyleniyor 20 gün olacak henüz bankaya bile bir bildirim yapılmamış. Sizlere telefondan ulaşmaya çalışıyorum oda olmuyor. Karşımda muhatap olabileceğim birini istiyorum ki sorunu ortadan kaldıralım.

12 Temmuz 2024 09:25

14 iş günü geçti artık param da yatmadı benimle iletişime geçen kimse de olmadı. Para iademi acil yapmanızı talep ediyorum! Bu nasıl kötü hizmettir insanları mağdur ediyorsunuz. 8 Haziranda satın alıp hemen iadesini gerçekleştirdiğim işlemi 1 ay geçmesine ve bayram vs derken de 14 gün iş gününü tamamlanması adına yapmış olduğunuz bildirimlerle de oyalamaya çalışıyorsunuz  İade işlemini gerçekleştirin derhal!

17 Temmuz 2024 11:49

22 Temmuz 2024 13:16

Sürekli aynı mesajı gönderip duruyorsunuz. Çözüm yok ortada ne 14 gününden bahsediyorsunuz 1 ayı geçti hala param yatmadı. Bankaya yönlendirdik diyorsunuz banka ile iletişime geçiyorum sizin tarafınızdan işlem yapılmadığını öğreniyorum hem vaktimden çalıyosunuz hem de naktimi çalıyorsunuz! İademi yapın artık!

30 Temmuz 2024 16:04

2 Ay olacak hala iademi gerçekleştirmediniz insanların paralarını alıp mağdur ediyorsunuz.

07 Ağustos 2024 11:52

Para iademi ne kadar daha yatırmamayı düşünüp mağdur etmeyi planlıyorsunuz? Sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

14 Ağustos 2024 01:55

İade işlemini daha ne kadar geciktireceksiniz?

31 Temmuz 2024 13:54

27 Haziran 2024 13:12