27 Haziran 2024 13:12

Merhaba, Hotels.com'dan balayı için 18 Haziran - 21 Haziran tarihleri arasında 2 kişilik yerine tek kişilik tatil aldığım için iptal ettim. Ekte görselleri yer almaktadır. Ancak 14 iş günü olduğu için banka ile görüşüldü ve kartınıza ait geri ödeme iptal gözükmemektedir. Hotels.com ile görüşüp iptal bildirimi yapmaları gerekiyor. Bankanıza ait iade gözükmemektedir diyorlar. Müşteri hizmetleri numaranız yok. Muhatabımız kim olacak acaba? Hizmetini almadığımız bir tatilin iptalini gerçekleştirmek bu kadar mı zor? Acil olarak iadesini gerçekleştirmenizi ve ayrıca arayıp konu hakkında net bir muhatabım olacak yetkili ile görüşmek istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

27 Haziran 2024 14:04 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Rezervasyonunuz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size daha fazla yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerine telefonla arayarak veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Hotels.com

Banu
Banu
27 Haziran 2024 14:25

Merhaba verdiğiniz numara yurt dışı numarasıdır ve size ulaşamamaktayım iade ödemesi ile ilgili bilgi vermenizi rica ederim beni mağdur ediyorsunuz paramı alıyor geri vermiyorsunuz. Ne zaman iade edeceksiniz?

27 Haziran 2024 15:19

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerini telefonla arayarak, mail göndererek veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Bizi pazartesi ila cuma, 09.00-18.00 saatleri arasında aşağıdaki numaralardan arayabilirsiniz: Saygılarımızla, Hotels.com

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 13:14
Hotels.com Müşteri Hizmetleri Şikayeti
Umut sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 23:11
hotelscom-iade-surecinde-yasanan-sorunlar-1.pdf
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 18:05
Hotels.com İptal Edilen Rezervasyonu İade Etmiyor-