Mehmet sonuçtan memnun

Hoşseven Soba Memnuniyetsizliği

26 Kasım 2023 20:32
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Hoşseven fabrikası Mustafa hoşseven teşekkür ederiz”

27 Kasım 2023 22:37

Hoşseven doğalgaz sobası ilgisizlik aldığımıza pişman edildik parasını çöpe atmak istemeyenler bu sobayı almasınlar satış ve satış sonrası kesinlikle ilgilenmiyorlar vatandaş mağdur ediliyor ürünün arkasında durulmuyor telefon cevap dahi verilmiyor hoss

27 Kasım 2023 18:14

Hoşseven doğalgaz sobası vatandaşı mağdur ederek çözüm için hiçbir şey yapmıyorlar Gaziantep den mağdur olduk hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor ayıplı ürün geldi 3. Defa değişildi şimdiki gelen soba ise yanma sorunu servis yardımcı olunmuyor fabrika kesinlikle yardımcı olmuyor kısacası benim param çöpe gitti

27 Kasım 2023 18:14

27 Kasım 2023 17:37

Telefon Lara dahi cevap vermiyorlar artık yani vatandaşı mağdur etmeye devam ediyorlar

27 Kasım 2023 17:36

Hoşseven fabrikası ilgisiz hoşseven doğalgaz sobası alacaklara uyarım almadan düşünsünler satış sonrası hizmet yok defolu geliyor hatalı geliyor ayıplı geliyor üç oldu şimdi de yeter artık dedik bu seferde soba ısıtmıyor mağduruz şikayetçi oluyorum...

05 Aralık 2023 05:59

Sorun çözüldü hoşseven M*** beye teşekkür ederim yeni değişim oldu

06 Aralık 2023 19:51

Hoşseven fabrikası Mustafa hoşseven teşekkür ederiz

18 Mart 2024 14:03 (Şikayetten 3 ay sonra)

İyi günlerde kullanınız. Biz teşekkür ederiz.

Cemile
Cemile

Kullandığım bu ürünü aldığım günden bu yana hep sorunu yaşıyorum bitmek bilmeyen bu ses artık çekilmiyor resmen para çöp nasıl bir servis sisteminiz çözüm sisteminiz var onu da anlamış değilim zaten bu konuyu çözene kadar gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne kadar gideceğim

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Isıya Dayanıklı Camı Kendiliğinden Çatlayan Soba Ücretsiz Değişim Talebi

26 Mart 09:44
Isıya Dayanıklı Camı Kendiliğinden Çatlayan Soba Ücretsiz Değişim Talebi
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Hoşseven Isı Yalıtım Sobamdan Sürekli Çatır Çutur Ses Geliyor

06 Mart 16:56