Hopa Devlet Hastanesi Acil Doktorunun İlgisizliği

27 Temmuz 2024 12:39

Artvin Hopa Devlet Hastanesi'nde 25.07.24 saat 10:30 civarında bayan bir doktora 39 derece ateş, üşüme ve titremeyle gittim. Doktor bana Parol serum yazdı, ateşime ben söylemeden asla bakmadılar. Ateşim düşmedi, 38 derece ateşle beni geri yolladılar. Sırt ağrılarım artmıştı, akciğer filmi çektirmek istedim. Onu da yapmadılar. Kan tahlilimde CRP 2 idi. Bana Augmentin yazıp geri yolladı. Acil doktoru bayandı, Allah bizi ondan korusun. 38 derece ateşin normal olduğunu söyleyip beni eve yolladılar. Reçetede sadece Augmentin vardı. Allah'tan hemşireyim, neyin ne olduğunu biliyorum. Parol evde de içerdim diyorum, bana 'İçseydin neden geldin o zaman?' diyor. Bir hastaya bu söylenir mi? Hemşireler asla yanımıza gelip biz söylemeden bir şey yapmıyorlar. Gerçekten çok kötü bir hastane. Allah sonumuzu hayır etsin. Doktorun diplomasından da şüpheliyim. Bilinçsiz bir hasta olsaydı vay haline. Hopa Devlet'e acil doktoru lazım, çok acil.

11 Kasım 2023 02:36

02 Ağustos 2025 18:54

23 Nisan 2024 21:59
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi Acil Servis Doktorları Görevini Yapmıyor

03 Ekim 2023 01:07