Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hover Kurutma Makinesi

05 Şubat 2024 15:53

Yaklaşık 2 ay önce hover marka kurutma makinesi aldım. İlk çalıştırmadan itibaren makine da saat problemi vardı. Şöyle ki ; makine 1 dakika sonra bitecek diye gösteriyor. Fakat 1 saat 2 saat geçse durmuyor, durumu teknik servise bildirdik, servis bu surum makinelerde kronik beyin sorunu var dedi. Anakartı değişecek arıza kaydınızı alıyoruz gelince değişeceği dediler. Tam 1 ay sonra gelip değiştiler, bu sefer de E14 diye bir arıza verdi, bu burda yapılmaz deyip makineyi götürdüler... Sonuç olarak 2 ay önce parasını ödeyerek satın aldığım cihazı hala kullanabilmiş değilim. Kesinlikle yaklaşma, Bedava verseler alma, müşteri hizmetleri tam bir fiyasko konuşabilecek, muhatap olabileceğiniz kimse yok, müşteri temsilcisi değil sanki mahalle kabadayısı, muhtemelen benim gibi çok kısı arıyor ve herhangi bir cezada uygulanmadığı için acayip rahatlar... Şayet bu sayfaya yazdığım yazı ceza almalarına olanak sağlar ise, her turlu belge ve bilgiyi paylaşmaya hazırım.
Son olarak satıcıya gittim, satıcı aldığınız cihaz 1 ayı geçmediği için, kesinlikle cihaza tornavida bile vuramazlar hemen değişmeleri gerekiyorsa dedi...

05 Şubat 2024 15:58 (Şikayetten 5 dakika sonra)
06 Şubat 2024 11:05

06.02.2024 tarihinde firma tarafından 2 ay önce alıp hiç kullanamadığım makinemin değişim yapılacağına, dair mesaj geldi. Firmaya sorum şunlardır. 1 ) 2 ay önce alıp kullanamadığım makinemin değişiminden sonra, garantisi ne zaman başlayacak. 2 ) Teknik servis yetkilileri bu konu hakkında bilgi sahibi değillermi, neden her sorduğum soruda mağdur olan ben değil de kendileriymiş gibi bir ses tonu ile konuşuyorlar. 3 ) bu model gerçekten kronik sorunlu ise değişim aynı modelle mi olacak. 4 ) bu model gerçekten kronik sorunlu ise, satışı devam edecek mi.

Semra
25 Kasım 2024 12:21
Elif sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 01:54
Şeyma sonuçtan çok memnun

Şeyma
20 Şubat 2025 20:29
"Beni anlayarak iletişime geçen müşteri hizmetlerine teşekkür ederim ürünü ilk iş günü göndereceklerini söyledi nezaketinden dolayı çok teşekkürler"
Hoover Kurutma Makinesi: Kırılan Su Haznesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Hoover Kurutma Makinesi: Kırılan Su Haznesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri