Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Makine Sorunu Değişim

30 Aralık 2023 16:14

Aldığım Hoover marka çamaşır makinesi geldiği günden beri arızalı. Ürünün değişimini talep ediyorum. Bana, garanti kapsamındaki üründen dolayı mağduriyetimi gidermeleri gerekirken, ürün bedeli talep ediyorlar. İç tamburun kırılması kullanıcı hatası olarak değerlendirilmiş. Oysa ki ben makinede sadece çamaşır yıkıyorum. Sorunumu şahsen tüketici mahkemesinde çözmeyi planlıyorum çünkü bir yıla yakın süredir hiçbir olumlu geri dönüş alamadım.

30 Aralık 2023 19:18 (Şikayetten 3 saat sonra)
30 Aralık 2023 19:23

Lütfen ben parça falan istemiyorum. Geldiği günden beri bozuk makine. Eğer değişim yapmayacaksanız yasal yollardan halledeceğim. Şu ana kadar hep aynı yanıt verildi. Benim bekleyecek vaktim yok.

01 Ocak 2024 18:15

Sakın almayın aldırmayın. Koskoca marka hatalı olan ürünün değişimini yapamıyor. Sattığı malın arkasında durmuyor. Çok pişmanım. Çamaşorlarımı yırtılma pahasına yıkıyorum bozuk makinede

04 Ocak 2024 11:41

Hala o kadar şikayet mağduriyet üzerine. Markanızın ilgisiz kalmasına şaşırıyorum. Bir problemle ilgilenmek bu kadar mı zor. Ne söyliyeceğemi bilmiyorum. Belki ilgilenirsinz diye yasal olarak bir şey yapmadım. Ama beklemekle hata yaptım... Bir cevap bir çözüm bekliyorum

04 Ocak 2024 11:53

19 Aralık tarihinden beri bozuk çamaşır makinesi. Ve 4 çocuklu bir evde çamaşır makinesiz olur mu. Komşuda orada burda çamaşır yıkıyorum günlerdir. Tamburdaki bir kol kırık ikisi de sallanıyor. İki gün önce çamaşır yıkadım yine yırttı. Acil bir şekilde sorunun çözülüp yeni makine talep ediyorum

17 Ocak 2024 10:51

19 aralıktan bu yana hala arıyorum yazıyorum ve hala hiçbir değişiklik yok. Ben derdimi kime anlatacağım pard7n. Bu kadar sorumsuz bir marka görmedim. Bahsettiğim bir çamaşır makinesi. Ve çamaşırlarımı yırtmasına rağmen mecburiyetten kullanmıyorum. Bu kadar büyük bir firmanın değişim yap ması çok mu zor. Sattığı ütün sorunlu ise buna mecbur değil mi. En son mahkemelik mi olalım. Çok umurunuzda olduğunu da sanmıyorum. Nasıl olsa tüketici yi bir şekilde haksız çıkarcaksınzı

Sinem
27 Mayıs 2024 20:36