Honda Kronik Boya Hastalığı

Satı
28 Aralık 2023 17:03

2017 model Honda HRV aldık. Aracımızın birkaç yıl sonra, kabuk gibi boya atma sorunu yaşadık. Birkaç servisle görüştüğümüzde, bu yıllara ait Honda fabrikasında boya sorunu olduğunu ve bunun bir kronik boya hastalığı olduğunu söylediler. Kaç bin TL'lik aldığımız aracı, bu sorun yüzünden satamıyoruz ya da pert fiyatı veriliyor. Mağduruz, Honda. Yetkililere duyurulur. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. @hondaturkiye

29 Aralık 2023 13:44

Vavacars dan Honda HRV aldım. Vavacars güvencesi ile ekspertiz yapmadım. Aracın birkaç yerinde rötuş işlem vardı, zamanla o rötuş olan yerlerde boya atması yaşadık. Atma ilerlemesin diye lokal boya yaptırdık, bize bu konuyla ilgili ustalar Honda 2017 bu serisinde kronik boya hastalığını olduğunu söyledi. Vavacars bize bu kusuru rötuş yaparak saklıyarak aracı sattı. Aracı tekrar Vavacars satmak istedim aracı kabul etmediler. Ben maddi açıdan çok zarardayım ve mağdurum aracım bu kronik boya hastalığı yüzünden ya satılmıyor ya da pert fiyat veriliyor. @hondaturkıye @vavacrs

profile profile

Ufuk

Dava açın ben açtım kazandım misli ile değişime karar verdi mahkeme

Boya kalkmaları Honda'da kronik bir sorun.

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
27 Eylül 2023 19:26
Honda 2017 Aracım Boyası
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Honda HRV Boya Problemi Ve Garanti Sorunu

Murat
10 Mart 17:21
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Cemal
02 Ağustos 2024 23:36