Honda HRV 2022 Hibrid Akü Sorunu

Umit
04 Kasım 2023 17:54

Şirkette kullanmak amacıyla 7 adet 2022 model Honda HRV hibrid araç aldık. Aldığımız tüm araçlarda akü problemi var garantiden değişmesine rağmen sorun devam ediyor. Hiçbir uyarı ikaz vermeden her an her yerde araç çalışmayabiliyor servis kesin bir çözüm sunamıyor

Melih
Melih

Aynı problemden muzdaribim. 2022 model HRV Honda Cem ve Honda Damla yetkili servisleri sadece aküye bakıp akü sağlam dedi ve aracı teslim ettiler. Bu durum başıma dört kere geldi bir yılda. Yol yardım çağırıp aktarma yapmam gerekti. Servis bir çözüm sunamıyor. Ümit bey siz çözebildiniz mi? Ben bagajda aktarma taşıyacağım artık

Onur
Onur

Aynı problemden bende muzdaribim. Sıfır aldığım 2020 Civic te 38.000 km de bakıma götürdüğümde sızıntı var denilerek garantiden değiştirdiler. Aradan bir buçuk yıl geçti aracım 60.000 de akünün %50 boşalmış test sonucunu bayii paylaştı. Anlaşılan herkese prosedür gereği garantinin garantisi olmaz diyerek ücretli değişime zorluyorlar rezilllikk gerçekten. Konuyu farklı bir kanala taşıyıp çözüm bulan arkadaş var mı?

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic'in Akü Sorunu Ve Servis Bekleyişi

27 Ağustos 2024 10:29
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Honda Cr V Akü Problemi Hakkında

Bülent