Honda Motosiklet Yedek Parça Sorunu

16 Mayıs 2024 12:45

Honda cl 250 motosikletimi kaza sonrasında Honda DRD Motorbikes Kadıköy şubesine teslim ettim. Motosiklette değişmesi gereken parçalar mevcuttu ve yedek parçaların siparişi 22.02.2024 tarihinde şube tarafından verildi. Parçaların bir kısmı yurt dışından geleceği için 25 iş günü süreceğini bildirdiler ancak bugün (16.05.2024) hala motosikletin yedek parçası (gidon) gelmediği için onarıma başlamadılar. Motosikletin yedek parça siparişi verildikten 84 gün geçmesine ve 55 iş günü geçmesine rağmen hala motosikletin onarımına başlanmadı. 25 iş günü denmişti ancak bunu 30 iş günü kadar geçti. WhatsApp numarasına artık ulaşamıyorum bile... Cevap vermiyorlar. Zor bela şubenin ana hattından arayınca 10-15 dakika bekledikten sonra ulaşıyorum ve tatmin edici bir cevap almıyorum. Parça bekleniyor denip kapatıyorlar. Açıkçası büyük bir hayal kırıklığı... Sırf Honda motosikleti tercih etmemin sebebi yedek parça sorunu olmamasıydı. Kesinlikle kimseye önermiyorum, asla ve de asla bütçem doğrultusunda Honda motosikleti tercih etmem. Giderim yakın rakipleri ile görüşürüm. Honda Türkiye Motosiklet'ten acil bir cevap bekliyorum.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 20:53
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet NC750X E 2 Aydır Parça Temin Edemiyor

09 Mayıs 2024 12:42

Honda Motosiklet Bir Daha Honda Mı? Tövbe

27 Mart 2024 09:49
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 13:32