Honda Motosiklet Ümraniye Doğu Batı Bayi İlgisizliği

20 Temmuz 2024 13:59

Yaklaşık altı ay önce bir kaza geçirdim. Kazada yüzde yüz haklı çıktım ve motorum perte çıktı. Altı ay oldu, hiç kimse benim derdime çare olmadı. Motoru bıraktığım yer Ümraniye doğu batı Honda bayisi motoru aldı. Haftalar sonra ekspertiz çağırdı.

Ekspertiz aylar sonra pert kararı aldı. Sonra çok komik bir rakam bana söylendi. Buna karşılık ben de dedim ki bu fiyata değil benim motorumu, benim motorumun daha düşük modellerinden ve kilometresi daha yüksek olsun, bana böyle bir motor bulun ben alacağım. Ben böyle dediğim için beyefendi mutabakat sağlanmadığı için dosyayı kapatmış.

Şimdi tekrar işlem yapmak için benden çekme belgesi isteniliyor. Çekme belgesi için noterde plakayı istiyor, plaka için de Honda bayisi benden ekspertiz parası istiyor. Kısacası kimsenin bir kuruş verdiği yok, herkes bir şeyler istiyor, Honda para istiyor.

Halbuki Honda bana verdiği evrakta perte çıkan araçlarda yüzde yüz haklı olan taraftan para istenilmeyeceği yazıyor. Bu konuda Honda'nın yetkili birimlerinin buna müdahale etmesini arz ederim.

Hamdi

Ekspertiz kaç para teklif etti ve motorunuzun kaç yıllıktı?

Hamdi

Motorun değerinin 10-20 bin altını teklif etmiş gibi görünüyor. Sigortalar zaten mağduriyeti hiçbir zaman yüzde 100 gidermez.

Nevzat
Nevzat

160 bin. Motor 24km. Motor 2019 model. 2020 trafiğe çıkışlı

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 11:51
Honda Bayisinde Ek Ücret Ve Yetersiz Onarım Mağduriyeti
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 18:02
Honda Motosiklet Honda Beni Mağdur Etti