Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Home Store Aqua Florya Home Store Para İadesi Yapmıyor Yasalara Uymuyor

08 Ocak 2024 21:40

Home Store AVM Florya mağazasından 23.12.2023 tarihinde aldığım ürünü, yasal iade hakkım olan 15 gün içinde, 06.01.2024 tarihinde kusursuz şekilde iade etmek için mağazaya götürdüğümde, iade alınmayacağını ve sadece değişim hakkım olduğunu, iade hakkımın yasal olarak da olmadığını belirttiler. Özetle Home Store iade yapmıyormuş. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum ve sonucu bekliyorum. Mağaza personeli, sanki devletten ve avukatlardan daha iyi yasaları biliyormuş gibi, kendi yorumlarıyla yasaları anlatmaya başladı. İade almayarak haksız bir şekilde paramı aldıkları için şikayetçiyim ve paramın iadesini talep ediyorum. Ne satış sırasında ne de faturada iade yapılmayacağına dair bir bilgi yer alıyor. Bu durum, bize yanıltıcı bir tutum olarak gözükmekte. Ürünü almak ya da kullanmak zorunda değilim. Mağazadaki üslup ve davranış tarzları da oldukça rahatsız ediciydi. Kazandığım parayı nasıl ve nerede harcayacağım konusu sizi ilgilendirmez. Adres: Yeşilköy, Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Halkalı Caddesi No: 93/1 Akvaryum, Kat:1 No: 24-25, 34153 İstanbul

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 13:29
Loft Mağazası İade Sürecindeki İletişim Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
13 Haziran 2023 01:46
Loft Mağazası Hukuksuz Bir Şekilde İade Kabul Etmiyor

01 Mart 2024 11:24
Yargıcı İademi 7 Aydır Yapmıyor
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 14:35
Nesibe sonuçtan hiç memnun değil

Nesibe
22 Temmuz 2023 15:55
Mango Ürün Teslim Etmedi Ama Teslim Edilmiş Gibi Ücretimi İade Etmedi.