Seher sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 15:34

Holiday İnn Resort Bodrum Gidilmemesi Gereken Bir Otel!

İnsanları Ultra her şey dahil diye otele çekip “ pat diye yeni açıldık, eksiğimiz çok” sloganıyla karşılayan bir zincir otel adı böyle itina ile kirletilir. Ne misafir belli ne çalışan. Sırtında çimento ile gezen işçiler mi dersiniz, matkap sesi ile güne uyanmak mı? Yemeklerin üzerinde sineklerin gezdiği, hijyenin olmadığı, güvenlik sorunu olduğu, açılmaması gereken otelin sırf para kazanmak uğruna ticaret ahlakını yok saydığı bir otel. İnsanlara iyi yorumların yaptırıldığı, 5 yıldız yorumunu asla hak etmediği, hataların olduğu, mutsuz ayrıldığımız bir otel, bardakçı koyunun o güzel denizine yakışmıyor. Kanıtları da sağıda görsellerle desteklenmiştir. İyi yorumlara bakıp gidilecek bir yer değil.

Kötü bir isletme
Bilginiz olsun

13 Temmuz 2023 15:36

Holiday İnn Resort Bodrum/ Türkiye İsmini Nasıl Bu Kadar Kötü bir İşletmeye Verdi? Daha önceki keyifli tatil tecrübeme dayanarak tercih ( Bodrum Bay Resort iken) ettiğim, şimdiki yeni adıyla Holiday inn Resort Bodrum tam bir fiyasko!. Simdi aşağıda sıralayacağım olumsuzluklar demiyorum, bir çeşit hatalar silsilesi ile… insanları Ultra her şey dahil diye otele çekip “ pat diye yeni açıldık, eksiğimiz çok” sloganıyla karşılayan bir zincir otel adı böyle itina ile kirletilir.

Odalardaki lağım kokusundan mi başlasam yoksa, yemeklerin korkunçluğundan mi, bir tabağın, bardağın, kaşığın, yok olusundan mi?

Yemeklerin üzerine uçuşan sinekler, kahvaltıda olmayan peynir, öğle yemeğinde olmayan ayran, şalgam bilumum temel ihtiyaçların yoksunluğu mu?

Bütün bunların yanında misafirle çalışanın ayrışmadığı, kimin otel çalışanı olduğunun belli olmadığı bir sistemin nasıl çalışmadığının ve tüm müşterilerin sinir krizi içinde olduğunu, öfke patlamalarının yaşandığını hangi hizmet satin almış müşteri görmek ister? Soruyorum size?

Bu kadar eğimli bir yapıda kurulmuş bir otelin asansörleri nasıl çalışmaz? Yaşlısı, çocuklu ailesi hatta gençleri neden bu yorucu işkenceye maruz kaldı? Elimizi neye atsak elimizde patlıyor, ne istesek” hayır, yok” cevabi alıyoruz. Satışlarına aylar önce başlayan ve Tatilbudur ile anlasan bu otel, neden paldır kuldur, hiçbir şeyi tamamlanmadan acildi? Holiday inn ismi rüsva oldu. Mümkünse siz tatil konseptine girmeyin şehir oteli olarak devam edin. Belli ki bu isi beceremeyecek kadar ya acemi ya da hizmet yoksunusunuz. Konsept dahilinde her gün soft içecekle yenilenmesi gereken mini bara, her gece temel içecek olan suyu lobiden taşımak zorunda kaldık. Sırtında çimento taşıyan isçiler, müdürüm diye gezinip hiçbir işe yaramayan yönetimler, her gün güne sorunla uyanan bir otel, hangi otel hukuki ticaret anlayışına göre açılıyor? Bu otel Holiday inn zinciri'nin İsmini kullanarak müşterilere korkunç bir deneyim sunan kötü bir otel. Bardakçı koyunda bir otel bu kadar kötü ve bilinçsiz işletilebilir. Çalınan zamanımın, emeğimin, tatilimin, maddi manevi yaşadığımız stresin hesabını kim verecek Evet ilk açıldığında hayalet bir oteldi, dünya kadar insan mağdur oldu. Biz açılıştan ( açılış değil bence kapanış) 2 gün sonra geldik ve tam bir kaosun ve bilinmezliğin ortasına düştük. Biz yonetim için birer denek olduk. Ticaret ahlakını bilmeyen çok kötü bir işletme... Gidip de paranızla asla rezil olmayın!

05 Ağustos 2023 16:18
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 17:32
Damla sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 19:25

05 Temmuz 2023 11:04