Hobi24.com Müşterilerle Alay Ediyor!

Hobi24.com Müşterilerle Alay Ediyor!
Gülzade
23 Eylül 2024 20:13

Hobi24.com müşterilerle alay eden ve haklarını asla gözetmeyen bir sitedir! Acil kalıp siparişi vermiştim ve diğer geri kalan ürünleri de sırf o kalıp için sepete eklemiştim açıkçası! Fakat bugün elime bomboş koca bir koli geldi! Evet, istediğim 11 tane ürünlerin hiçbiri yok ve bozuk 3-4 tane boya var! Sitede stoklarda görünen ürünler aslında yokmuş! Yani müşteriye var gibi gösterip insanları mağdur ediyorlar!
1. Değeri 400 TL olan kalıp yok! (Sitede var görünüyor! )
2. Varak yapıştırıcısı yok! (Sitede var görünüyor! )
3. Kaktüslü stencil yok! (Sitede var görünüyor! )
4. İstediğim boyaları da farklı renk göndermişler ve bozuk! Ürün yoksa müşteriyi arayın ve "Efendim stok durumunu güncellemeyi unutmuşuz" deyin! Bu ne sorumsuzluk ya! Ürünler yok ama onun yerine 2-3 bozuk boya gönderelim ne de olsa müşteriler saf öyle mi! Son 2 aydır farklı ülkeden alışveriş ediyorum ve o kadar titiz ve dikkatli ürün gönderiyorlar ki anlatamam. 15 bin TL'lik alışveriş yaptım ve bir tanesi bile yanlış ve kusurlu gelmedi. Şimdi soruyorum benim param Türkiye'de mi kalsın yoksa farklı ülkeye mi gitsin! farklı ülkeye gitsin. Çünkü oradan sipariş veriyorum ya kafam o kadar rahat ki biliyorum ki tüm haklarımı koruyarak özenli bir şekilde gönderecekler. Türkiye'de gerçekten ticari etik yerlerde! gerçekten kimden alışveriş yaptıysam bin pişman ettiler ama bu kadarını ilk kez yaşadım! O bozuk boyalarınızı iade edecektim ama sizle tekrar yüz göz olmak istemiyorum! Dediğim tek bir şey var asla hakkımı helal etmiyorum! Ben de işletmeciyim ve kul hakkı yememek için o kadar dikkatli ve özenli çalışıyorum ki ama maalesef bazı insanlar para uğruna değerlerini bir tarafa bırakmış durumdalar! Size ne desem az! Sadece unutmayın ki ahiret de var! 11 parça ürün sipariş ettim ve bana gelenleri atıyorum. Ayrıca boyaları vs. Özellikle kontrol edin demiştim ama kime diyorsun! Ne desem boş! Ticari etik düzelmediği sürece hiçbir şey düzelmez bu ülkede! Etik anlayışı yok! Saygı yok! Tekrar söylüyorum acil olmasa asla sipariş vermezdim! İnsanı kanser ederler kanser!

07 Ağustos 2024 22:54

19 Haziran 23:46

05 Temmuz 2024 00:12
Polina sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 08:26
Hobi24'ten Sipariş Verdim, Ürünlerim Nerede?
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Kırık Ürünler, İlgisiz Müşteri Hizmeti

22 Ağustos 13:27