Çiğdem sonucu yetersiz buldu

Hizmet Motor ve Bisiklet Hizmet Sıfır Mağduriyet Diz Boyu

07 Haziran 2023 09:32

Eskişehir Hizmet Motor yetkili servisi a*** bey tam bir yıldır bir midilli-l ön farını temin etmediği gibi yaptığı işler baştan savma olup tamir ettim dediği motor hep beni yarıda bırakarak çocuğum ile büyük bir mağduriyet yaşattı. Uydurma bir far takip onu da direk aküye bağlayıp kısa devre yaptırdı. Yolda kalan motoru alması için telefon ettiğimde ise telefonlarıma çıkmadı ve ben çekici bulmak için 3 km motoru özürlü halimle ittirmek zorunda kaldım ve çekiciye 236 TL ödemek zorunda kaldım. Hiçbir hizmetinden memnun değilim ve yetkili her yere başvuracağım.

12 Haziran 2023 09:06

Hizmet motorun tamir ettiği motor bugün sabah yine mağdur etti isime geç kaldığım gibi motoru kirik parmakla ittiğim için ağrılar da cabası. Şarjı full dolu yola çıktım isi beceremediği gibi bir de benim telefonumu engellemiş. Orijinal far yerine uydurma bir farı direk aküye bağladığı için büyük ihtimal kendisine taktırdığım sıfır 6 akü işlevini yitirdi Dükkanına kadar kirik parmağımla ittirerek götürdüm daha ne kadar mağdur olabilirim buna bir çözüm önerisini ivedilikle rica ediyorum.

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Aküler İçin Ücretsiz Değişim Talebim Reddedildi

19 Haziran 2025 12:27
bakimda-eksik-ve-duzensiz-hizmet-1.jpg

Cenkaya Motor Hizmet Kalitesi, Güler Yüz, Üslup, Servis Hızı

05 Haziran 2023 09:42
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Üçler Otomotiv Mağdur Etti

24 Ekim 2023 13:59