Anıl sonuçtan hiç memnun değil

HIQ Nutrition Ürünüm İptal Edildi.

26 Mart 2024 01:45

Üç adet e-posta göndermeme rağmen cevap alamadım. 21 Mart Perşembe günü HiQ Nutrition'dan GH-UP siparişi verdim ve gün içerisinde Sürat Kargo'dan ürünün kargoya verildiğine dair bir mesaj aldım. Ertesi gün, yani 22 Mart Cuma günü Aktif Besin Anonim Şirketi tarafından, ürünün iptal edildiğine dair bir mesaj geldi. Ben iptal işlemi yapmadım. Ürünü iptal ediyorsanız, neden para iadesi gerçekleştirilmiyor? Üç e-posta göndermeme rağmen geri dönüş sağlanmadı. (Sürat Kargo müşteri hizmetleriyle görüştüm.) 'İptal edildi' bilgisi gelen mesaja rağmen, hala transfer merkezinde olduğu bilgisi görünüyor. Takip numarası: 13623518565307, iptal edildiği mesajı gelen kargonun numarası: 100067409151. Başka bir protein ürünleri firmasından alışveriş yapmıştım ve değişim talebim üzerine gönderdiğim e-postaya 19 dakika içinde yanıt verilerek sorunum çözüldü. En iyi marka olduğunuzu iddia ederken, kargo ve müşteri hizmetleri konusunda bu kadar zayıf olmanızın sebebini merak ediyorum.

08 Ocak 2025 11:16

16 Temmuz 2023 22:56
Berk sonuçtan memnun

Sipariş İptali Ve Ücret İadesi İçin Acil Destek Talebi

17 Eylül 2025 12:51
"Şikayetvar'a şikayet oluşturduktan sonra çok hızlı bir şekilde tarafıma ulaşıldı. Son 1-2 yıldır aynı sorunu yaşayan çok fazla insan var. Resmi sayfanıza sipariş iptal seçeneğini çok daha öncesinde koymanız gerekirdi."