Hale sonuçtan memnun değil

Hillturkey Kur Hesaplama Hatası Diye Tekrar Para İstemesi

26 Mart 2024 15:27

Doktorumuzun önerisiyle hill health service'de Panorama nipt testini yaptırdık. 19 Mart günü istenen tutarı gönderdim. Aynı günün akşamı bir hemşire kanımı almak için geldi ve ertesi gün testin Amerika'ya gönderildiği bilgisi verildi. Her şey normaldi ancak 25 Mart'ta bana geri dönüş yapılarak ödemenin eksik olduğu, 710 lira daha ödenmesi gerektiği bildirildi. Dolar kuru yanlış hesaplanmış ve banka kuruna göre eksik bir miktar çıktığı ifade edildi. Ben de kendilerine talep edilen miktarı gönderdiğimi, kendi belirlediğim bir miktarı değil, onların talep ettiği miktarı yatırdığımı söyledim.
Ancak ısrarla yapılan hatanın düzeltilmesi için ödeme yapmamın rica edildiği belirtildi. Anlaşılan ve ödenen bir test için sonradan ekstra ücret talep edilmesini son derece yanlış buluyorum. Okuduğum diğer şikayetler de benzer durumların sıklıkla yaşandığını gösteriyor. Görüşme yaptığımız bölge sorumlusunun her gün birçok kişiyle görüşüp, kurla hesap yapıp sonradan hata yapıldığını söyleyerek para talep etmesi bana mantıksız geliyor. Zaten piyasadaki diğer firmalardan yaklaşık iki kat daha yüksek bir fiyat politikanız varken, 710 lira daha talep etmeniz kabul edilebilir değil.

26 Mart 2024 18:52 (Şikayetten 3 saat sonra)

Natera Yanlış Sonuç Verilen Gen Testi İçin Ücret İadesi Talebi!

Betul
14 Mayıs 2025 15:27

Alfa Vip Ambulans Ücret İadesi İstiyorum!

15 Nisan 2024 18:33
Alfa Vip Ambulans Ücret İadesi İstiyorum!
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Natera Hijyen Eksikliği ve İlgisiz Yaklaşım Hayal Kırıklığı Yarattı

25 Ağustos 2025 11:35