Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Hilal Yalçın Bayan Kuaförü (Manisa) Mağduriyeti

29 Ağustos 2023 09:49

Düğünümüz olması sebebiyle ve öneri üzerine ne yazıktır ki bu kuaföre gittik. Başımıza gelmeyen kalmadı. Randevumuzdan 1 saat önce kuaför salonunda olduk. Randevu saati 16.00 çıkış saatimiz 19.00 olması gerekirken saat 19.00 da işleme başladılar ve gelinin saçını belki 15 dakika da yaptılar daha doğrusu yapamadılar.

Saatlerce bekletildik, defalarca söylememize rağmen asla umursamadılar. Çalışanlar müşterilere karşı aşırı lakayıt bu da yaşlarının çok küçük ve eğitimsiz olduklarından olsa gerek. Gelinimizin saçını, duvağını yapamadılar çünkü aşırı geç saate kaldık, panik oldular. Üzerine gelinin oturduğu koltukta artık ne işlem yaptılarsa gelinliğin arkası siyah kocaman leke oldu. O kadar çalışan gelini bıraktı lekenin derdine düştü saçı yapılamadı.

Profesyonellik, vizyon, eğitim, pratik zeka, kaosu yönetme bu olsa gerek. Onların yüzünden kabus gibi bir gün geçirdik ve her şey çok kötüydü. İşinizi bırakın bulaşık sabunu ve havluyla leke çıkarın.

Songül
Songül

O kadar güzel ilgileniyorlar ki sonuna kadar işini en güzelini yapan tek kuaför olabilirsiniz. O kadar memnun kaldım düğünde gözü kapalı tercih edeceğim tek yer ❤️❤️