Ayşe sonuçtan çok memnun

Tuşlu Telefon Kabusu: Sim Kart Sorunu

Tuşlu Telefon Kabusu: Sim Kart Sorunu
Ayşe
12 Ekim 2024 21:36

Üniversite hazırlık sürecinde olan oğlum için tuşlu telefon almak istedim. Telefon aldıktan iki saat sonra çekmeme, arama yapmama, arayanların ulaşamaması gibi sim kartı görmememe arızası verdi. Farklı Sim kart taktım yine aynı, 1400 lira para verdim. Elimde enkaz. Ve acilen bu telefona ihtiyacım var. Çözün lütfen...

12 Ekim 2024 21:33

YKS sürecinde olan oğlum tuşlu telefon almak istedim, en azından kamerası olsun diye istediği için maalesef gittim hikingx9 aldım ilk n çalışı 3 saat oldum allı. Şu anda sim kartı görmüyor, 1 den 2, 2 den 1 e taktım, farklı Sim kart taktım, fbrika ayarlarına döndürdüm, zaten biyerine dokunmak henüz nasip olmadan arıza yaptı, IMEI no sorgu doğru, lakin 1400 lira çöp halde, acilen iade değişim talep ediyorum. Çocuğuma telefon lazım ve şu nda mağdur durumdayız

14 Ekim 2024 11:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Hiking İyi Günler Dileriz.

14 Ekim 2024 11:56

Merhaba tarafınıza dönüş sağlandı, fakat sizinle iletişime geçilemedi. Geri dönüş yapmanızı bekliyoruz iyi günler dileriz..

Fadime sonuçtan çok memnun

Fadime
20 Eylül 2024 11:44

Sim Kartı Kayıt Hatası Sorunu

Hasan
20 Mart 2025 14:23

Kayhan
30 Mayıs 2024 21:21
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
22 Kasım 2023 14:34