Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hgm Turizm Memnuniyetsizlik Ve Kaba Davranış

16 Haziran 2024 19:15

HGM turizmden birkaç yer için günü birlik tur satın aldım. Bize gün boyunca eşlik eden U** bey isimli şahsın kaba tavırları yüzünden ve laf sokuşturmalarından katılmayı düşündüğüm diğer turları iptal ettim. Para verip üste bir de rehber tribi yiyoruz. Mevzuda şu, götürdükleri yerlerde kendileri parasız yiyip içiyorlar. Siz fahiş fiyatlardan rahatsız olduğunuzu ve bunu sosyal medyada dile getireceğinizi söylediğiniz an sizi hedef tahtasına koyup sizinle istedikleri şekilde konuşabileceklerini zannediyorlar. Rahatsız olduğum şeyleri dile getirmenin Anayasal bir hak olduğunu birinin beyefendiye hatırlatması gerekir. Size istediğiniz kişiyle istediğiniz şekilde konuşma özgürlüğünü kim veriyor. Beyefendinin bu tavrı olmasa müthiş bir gezi deneyimi. Ancak paramla hizmet aldığım bir yerde bu şekildeki bir muamele kabul edilir bir şey değil.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ayakizi Tur Şirketin Telefonları Kapalı

22 Aralık 2024 20:24

02 Temmuz 2023 01:24
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Vaat Edilen Tatil Hediyesi Ve İlgisizlik: Yorum Kaldırıldıktan Sonra İletişim Kesildi

Meltem
08 Ağustos 2025 22:31
vaat-edilen-tatil-hediyesi-ve-ilgisizlik-yorum-kaldirildiktan-sonra-iletisim-kesildi-3.jpg
vaat-edilen-tatil-hediyesi-ve-ilgisizlik-yorum-kaldirildiktan-sonra-iletisim-kesildi-2.jpg
vaat-edilen-tatil-hediyesi-ve-ilgisizlik-yorum-kaldirildiktan-sonra-iletisim-kesildi-1.jpg

02 Nisan 2025 17:16
Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Kaba Davranış
Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Kaba Davranış
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 14:46