Muhammed sonuçtan çok memnun

Hexel Lina Kombi Er 01 Hatası

07 Ağustos 2023 12:30
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorun giderildi.”

Yaklaşık olarak 40 gün kadar önce tayin olarak Batman iline geldim. Hexel Lina marka kombi aldım ve ikametime montajını yaptırdım. Bu süreçte servisi aradık ancak gelmediler. Bundan 15 gün kadar önce kombi Er 01 arızası verdi ve kombi suyu ısıtmadı, esim ben çalıştığımdan dolayı Hexel servisi 0 850 346 29 29 numaralı hattı aradı ve kayıt oluşturdu. Ancak aradan on gün geçtikten sonra kendisinin hexel servisi elemanı olduğunu söyleyen bir erkek şahıs 0 541 554 94 ** numaralı hattan eşimi aradı ve kayıtlara bakmadıklarını ve unuttuklarını söyledi. Yardımcı olması gerekirken bize kombinin bacasında sıkıntı olduğunu servis ile ilgili sıkıntı olmadığını söyledi ve farklı bir şahsın numarasını verdi baca için onunla görüşmemizi söyledi. Baca ile ilgili şahıs da gelerek bacayı yerleştirdiğini söyledi ve 250 Tl ücret talep etti ve bu ücreti ödedik. Daha sonra aynı hata yani Er 01 hatası devam etti. Tekrar 0 541 554 94 ** numaralı Hexel Batman servisi olduğu söylenen şahsı aradık ama şahıs hala kontrole gelmedi. Bu anlattıklarımdan dolayı ailem ve ben çok mağdur olduk. Bir an önce servisin gelmesini cihazı kontrol etmesini veya değiştirmesini istiyorum. Lütfen bu konuda şikayetimi iletirseniz sevinirim.

08 Ağustos 2023 16:35

Teşekkür ederim sorun giderildi.

Ebubekir
Ebubekir

Merhaba Muhammed bey sorun nasıl çözüldü, benim kombide 01 hatası veriyor. Nasıl düzeldi sorunun çözümü neymiş

Kombi Servisi Hizmet Sorunları

Ferhat