Hepsifinans Kredisi Teslim Edilmeyen Ürün

Hayrettin
10 Ağustos 01:47

Merhaba, Hepsiburada'dan alışveriş kredisi kullanarak sipariş oluşturdum. Benden ödeme alındı ancak sipariş oluşmadı. İki gündür her türlü Hepsiburada'ya ulaşıp anlatmaya çalışıyorum. Kimsenin anladığı yok; kredim onaylandı, parayı benden aldılar ancak sipariş oluşmadı Hepsiburada uygulamasından siparişlerim kısmına bakıyorum hiçbir şey görünmüyor fakat destek hattınızı aradığımda siparişin gözüktüğünü söylüyor bununla beraber tarafınızdan ürün ala (maya) rak kullandığım tüketici kredisi de şahsıma borç olarak Findeks, e-devlet risk raporu vs. Gibi yerlerde 3 taksit halinde kullanılmış bir ihtiyaç kredisi halinde karşıma çıkıyor fakat tarafıma ne sipariş teslim edilmiştir ne de bununla alakalı iletişime geçilmiştir teslim edilmeyen siparişin iptal edilmesini veya tarafıma teslim edilmesini talep ediyorum. Hepsiburada'nın bu konuyla ilgili yardımcı olmasını bekliyorum. Teşekkürler. Lütfen almadığım bir sipariş için benden alınan paranın bankama iade edilmesini istiyorum.

Hayrettin
10 Ağustos 01:37

Tarafımdan resmi imza veya elektronik onay kodu alınmadan hiçbir ürün teslimatı yapılmamıştır ve bunun için tarafıma yansıtılan borcun bir karşılığı olmadığını hepsifinans a. Ş ye iletmek isterim

Hepsifinans Yeni Numaramı Aktif Ediniz

Tahsin