Ayhan sonuçtan çok memnun

Hepiyi Sigorta Vize Ret Tazminatı Ödememesi

26 Haziran 2023 12:32
Ayhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler”

Hepiyi sigorta aracılığıyla bir seyahat sigortası yaptırdım. Sigorta kapsamına vize iptali ödemesini de eklettim ve ödemesini yaptım. Bir süre sonra Vize başvurusu yaptım ve vizeden cevap gelene kadar sigortanın süresi dolacaktı ve ben de iptal ettirmek istedim. Hepiyi sigorta bunun mümkün olmadığını, seyahat sigortalarının iptalinin mümkün olmadığını söyledi. Ben de kabul ettim. Bir süre sonra maalesef vizeme ret geldi. Ben de sigortaya vize ret tazminat talebinden bulundum. Sigorta firması vize ret bedelini ödememek için daha önce iptal etmeyi reddettiği sigortayı iptal edip paramı iade etti. Yaptıkları resmen uyanıklık ve hiç etik bir hareket değil. Buradan şu sunucu çıkarıyorum. Eğer bu sigorta kapsamında yurt dışında başıma bir şey gelse demek ki hepiyi sigorta çözüm olarak bana ya da aile bir tazminat ödemek yerine yaptığım sigortayı iptal edip bedelini iade edecek. Hepiyi sigortadan şikayetçiyim.

26 Haziran 2023 13:25 (Şikayetten 52 dakika sonra)
27 Haziran 2023 00:26

Buradan şu sonucu da çıkarabiliriz. Sizden kasko yaptırdık 5000 TL ödedik diyelim. Sonra kaza yaptık 50000 TL masraf çıktı sigorta olarak 50000 TL yi ödemeyip 5000 TL iade ederek çok karlı çıkabilirsiniz. Bence bana yaptığınızın yukarıda yazdığımdan bir farkı yok. Sigortalar risk yönetimi yapan firmalardır. 1 milyon insan sigorta yaptırır ama sadece belki 1000 kişi sigortadan masraf talep eder ve siz yine 999000 kişiden kar edersiniz.

03 Temmuz 2023 19:44

Problemim hala çözülmedi? Hepiyi hala bana olumlu bir dönüş yapmadı?

07 Temmuz 2023 16:10

Sn.Ayhan A. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

07 Temmuz 2023 16:13

İlginiz için teşekkürler

Ulku sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2024 11:49
"Aykut Bey haftalar süren sorunu hızlıca çözüme kavuşturdu, teşekkürler"

Hepiyi Sigorta Seyahat Sigortası Şartlarının Yerine Getirilmemesi

07 Temmuz 2023 11:45