Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme İhlali Ve İletişim Sorunları

18 Ekim 2024 19:28

Nisan ayında Sincan Güzel Hece Koleji'ne kayıt yaptırdım. Tarafıma Zoom'dan eğitim var dediler, fakat eğitim almadık. Haziran ayında okula gittim, kimse iletişime geçmedi. Önerebileceğiniz kaynak kitap var mı diye sordum, yok dendi. Okul açılmasına bir hafta kala aradım, kıyafet reyonu açıldı mı diye, açıldı gelin dendi. Okula gittiğimizde bir saat bekletildim. Neden bekliyoruz diye sorduğumda fiyatların belli olmadığı söylendi. Öyleyse bana belli olmamış, gelme de ya da ver kıyafeti, yaz bir kağıda sonra ücretini tahsil et. Yedi Eylül'de servis için aradım, servis yetkilisi size dönüş yapacak dendi. Sekiz Eylül'de servisçi aradı, öğrenci sayısı az, servis çıkaramayacağım dedi. Dokuz Eylül'de okula gittiğimde sorunu çözeceklerini söylediler. O gün öğleden sonraya kadar bekledim fakat dönüş olmadı. Çocuğumu Ertuğrul Gazi İmam Hatip Okulu'na kayıt yaptırdım. On dört Eylül'de okulun sahibi S******** G**** görüşmek istediğini, okula davet edildim. Bir saate yakın doğruluktan, güzel ahlaktan, dini değerlerden bahsetti. Çocuğumu tekrar okula getirmem istendi fakat okula devam etmeyeceğimi ilettim. Elimde bulunan sözleşme gereği paramı otuz gün içinde iade etmek zorundalar. İhtarname çektim, okulun resmi WhatsApp hesabından Ekim ayının 15 ile 20'si arasında ödeyeceklerini söylediler. Adama sorarlar, 15 ile 20'si ödeme zamanınsa Eylül ayında neden ödemedin. Muhasebe birimini her aradığımda ya müsait değiliz size döneceğiz ya da S******** Bey'le görüşüp döneceğiz dediler. Bir defa dahi dönüş yapmadılar. Benim paramla çocuklara keçi parası ödedik diye sosyal medyadan reklam yapmasını biliyorsunuz. S******** G****, ben iş adamıyım, şöyle doğru biriyim, şöyle dini hassasiyetlerim var diye atıp tutuyordunuz. Bu mu sizin ahlak anlayışınız, bu mu sizin din anlayışınız, nerede kaldı kul hakkı. Çocuğumu sizin gibi riya sahiplerine emanet etmediğim için Allah'a ne kadar şükretsem azdır.

Hece Koleji Sincan Mağduriyeti

12 Temmuz 2024 10:39