Kemal sonuçtan çok memnun

HD İskender Capitol Altunizade Kötü İsletme

24 Ekim 2023 00:36
Kemal'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle beni İzmir Optimum mağazalarına davet edip ağırladıkları için teşekkür ederim. İlgisinden dolayı Ferhan Küçukaltın beyefendiye teşekkür ederim. Olumlu shorts videomu Youtube.com kanallımda yayınladım. Ayrıca benimle telefonda ilgilenen HD İskender müşteri ilişkiler sorumlusu Arzu hanım'da teşekkür ederim. Bol kazançlı ve müşterili günler dilerim.”

HD İskender sipariş yanlış geldi 1.5 söyledim tek geldi tereyağ 5 10 dak bekledim ben seslendikten sonra geldi. Kim ne yaptığını bilmeden çalışıyor yaşları çok genç sanki işletmenin başında yetkili bir müdür yok. Hesabı ödediğimde ben ya gizli müşteri olsaydım diyorum abi haklısın diyor yoğunuz diyor oysa çoğu masa boş. Yaşadığım olumsuzluğu Youtube.com kanalımda yayınlayacağım bilginiz olsun.

24 Ekim 2023 17:59 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, ilgili birimimiz tarafından sizinle irtibata geçilecektir. İyi günler dileriz.

25 Ekim 2023 17:49

Merhaba, Konuyla ilgili gereken incelemeleri daha detaylı yapabilmek adına size burada belirtilen telefon numaranızdan ulaşmayı denedik ama ulaşamadık. Aktif olarak kullandığınız başka bir telefon numaranız varsa paylaşabilirseniz seviniriz. İyi günler dileriz.

Kemal
Kemal
29 Ekim 2023 23:37

30 Ekim 2023 16:19

Merhaba, Güzel dilekleriniz bizi gerçekten çok onurlandırdı. Tüm bu düşünceleriniz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sizi ve ailenizi, her zaman restoranlarımızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister, iyi günler dileriz.

Müberra sonuçtan memnun

13 Nisan 2024 20:56
"Benimle iletişime geçen Arzu Hanıma ve Canpark HD iskenderde her şeye rağmen koşarak çalışan Yonca isimli arkadaşa çok teşekkür ederim."
HD İskender Restaurant Soğuk İskender, Yanlış Hizmet
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2025 19:52
Aslan sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 01:48
"Arzu Hanim Çok İlgilendi Kendisine Teşekkür Ederim"
Utku sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2023 14:48
"Kurumsal yaklaşımınız ve ilginiz için teşekkürler"
HD İskender Göndermediği Ürünün Parasını İade Etmiyor