Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Sertifikası Alımında Yaşanan İletişim Sorunları

Eğitim Sertifikası Alımında Yaşanan İletişim Sorunları
13 Aralık 2024 20:26

H&B Eğitim Danışmanlıktan eğitim sertifikası satın aldım ancak parayı yolladıktan sonra ne sertifika geldi ne başka bir şey. Mesajlara cevap vermiyor, H**** Hanım aramaları açmıyor. 10 gün geçti, hala bir şey yok. Üniversite onayında diyor, başka bir şey demiyor. Telefon konuşmalarında alt düzey insanlarla konuşuyormuş gibi davranıyor. Ağzına geleni söylüyor, düzgün konuşmuyor. Eğitimsiz insanlar bence.

16 Aralık 2024 22:00

04.12.2024 tarihinde sertifikaların ücretlerini IBAN'ına attığım halde sertifikalar için beni uğraştirdi2 hafta is başvuruları geçti alımlara başvuramadım insanlar ne için alıyor bu sertifikaları is başvurusunda bulunmak için bazı üniversite rektörlükleri belediyeler vs. İstiyor mecbur alıyor vatandaşta ama geç gelmesini hiçbir anlamı yok kimseye arkadaşlar sizin için söylüyorum bulunduğunuz ilden alın internetten bulduğunuz yerlerden yapmayın bizzat karşınızda muhatap bulun yoksa benim gibi çok uğraşırsınız bilesiniz bana şikayeti kaldır diyor ben e devletimi ss attım 3 tane geldi diye yalan söylüyor diye buraya fotograf atmış 4. Sertifikam halen gelmedi geldiği zaman buraya onu da atarım tarihleri belirli arkadaşlar daha bugün geldi 2 hafta beni oyaladı

29 Aralık 2024 07:22

Arkadaşlar ben pes diyorum ortada böyle bir şirket yokmuş Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim Ankara da böyle bir firmanın olmadığı cevabini aldım sadece İstanbul'da var o kişide bizim H*** Ü*** bir çalışanımızın olmadığının iletti. Bu şahıs kendine sadece 1 site kurmuş WhatsApp numarasını da isletme hesabi yapmış milleti dolandırı yor mus karakola şikayette bulundum ya paramı alacağım ya e devletime sertifikamı düşürecek bunun başka yolu yok ben paramı sokaktan toplamıyorum.

07 Ocak 2025 08:52

Size ben hiçbir şey demiyorum sizin gibi insanlar yüzünden başkalarına olan güvenimiz sarsılıyor kaç ay oldu sertifikamı alamadım verdiğim paranın peşini bıraktım Allah 'tan bulasınız belanızı inşallah başka yerden daha fazla para kaybedersiniz de bunu da benden bilesiniz Allah hepinizi bildiği gibi yapsın

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Hb Eğitim Danışmanlık Mağduriyeti

06 Haziran 2025 17:21

Hacamat Akademisi Eğitim Yok Sertifika Hazır.

10 Temmuz 2024 17:35
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 16:48