Hazine Ve Maliye Bakanlığı Zorla Kimlik Alma ve İmza Artırma

02 Haziran 2023 14:03

Ben g** t**. Aydın Efeler kızılca köy mahallesinde yaşayan ve yalnız yaşayan yaşlı annemin yanına gittim. Gittiğim gün mahallemizde bulunan h**, e** ve ı** du**'ın aslı astarı olmayan şikayet ihbarı üstüne gelen maliye memurları al**ç** ve h**b** evimizin içinde bulunan domates ve biberi bahane ederek hakaret ve baskı altında zorla kimlik isteyerek imza artırarak ceza işlemi yaptılar. Gelen bu memurların bizleri böyle davranma haklarını kim veriyor? Gelen memurların ikisinden de bizlere yazılan haksız cezanın hesabının sorulmasını istiyorum. Gereğini arz ederim.

Not: özellikle bağlı bulundukları birim şefi i** bey'in de soruşturulmasını istiyorum. Gelen memur arkadaşlara talimatı o vermiş. Yukarında bulunan şikayetçi isimlerle i** bey'in bir bağlantısı var. Onları tanıdığı için bizleri korkutarak zorla kimlik ve imza attırdılar ceza yazdılar. Onları önce Allah'a sonra da yetkili kişilere havale ediyorum. Bu 3 memurun özellikle i** bey'in soruşturulmasını istiyorum. Lütfen bizleri çok mağdur etti. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

14 Temmuz 2025 18:38

05 Ekim 2023 16:52