Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Güvenlik Ve Hizmet Eksikliği Nedeniyle Hayal Kırıklığı

06 Ağustos 2024 15:31

14.07.2024 tarihinde hattuşa vacation termal güre tesisine giriş yaptım. Giriş yaptığımız gecenin akşamı oda kapımıza şiddetli bir şekilde defalarca vuruldu. Odanın kapısına çıktık, çocuklar merdivenlerden kaçtılar. İlk önce önemsemedik, çocuktur dedik, olabilir. Temsilcimiz olan y** y**bey'e durumu ilettik. Gündüz tekrar aynı olay yaşandı. İkinci gecenin akşamı 23:10 civarında yine kapımıza vurulup kaçma olayı yaşandı. Bu arada temsilcilerimiz n** bey ve y**y** bey'e ulaşamadık.

Onlara mağduriyet yaşadığımızı anlatmak için Hattuşa Termal'in güvenlik amiri s** bey'e durumu ilettim. Kapımızın önünde üç tane kamera var, bu olayı çözmelerini istedim. Alaycı bir gülüşten sonra hallolacağını söyledi. Tatilimiz uykusuz bir şekilde devam ederken üçüncü geceye geldik. Üzülerek odamızın kapısı yine kırılacak gibi yumruklandı saat 23:40'ta.

Biz hızlı davranıp kapıya vuranları yakalamaya çalıştık. 12 ve 15 yaş arası üç çocuğu ancak yakalayabildik. Bu esnada sağ kolum çarpmadan dolayı kan toplandı. Aşağıda resimde görüldüğü gibi herhangi bir müdahale yapılmadı. Otelde sağlık birimi yok. Güvenlik sizi koruyamıyor, ilgilenmiyor. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz. Temsilcimiz n** bey ve yardımcısı y** y** ilgilenmediler. Olay yatışıp geçsin diye telefonlara dahi çıkmıyorlar.

Kimseye ulaşamıyorsunuz. Muhatap bulamıyorsunuz. N**bey avukat tehdidi yaparcasına bizim elimizden bir şey gelmiyor diyor. Benim bunu nasıl ve kiminle halletmem gerekiyor? Hattuşa vacation termal'de dikkatimi çeken diğer bir husus da bizim halkımız iş ararken yabancı uyrukluların otelde çalışması. Güvenlik konusu zaten çok anlatmaya gerek yok. Bu nedenle hattuşa vacation termal'den şikayetçiyim.

06 Eylül 2024 14:46

Hattuşa Vocation Termal, güvenliği olmayan bir tesis. Sağlık ekibinin olmadığı bir tesis. Ayrıca, kalınan odalardaki kullanılan elektriği yasal olmayan bir şekilde faturasız müşterilere elden para ile satıyorlar. Müşteri danışanları yalan söylüyorlar. İnsanları saadet zinciri gibi üye yapıp, daha sonra 2 veya 3 dönem sonra kötü muamele ve kötü hizmet ile ve 'yıldat' dedikleri ücreti çok fazla artırarak gelmemelerini sağlıyorlar. Sonrasında sattıkları yerleri başkalarına satıyorlar. Yapılan ödemelerin hiçbirine fatura vermiyorlar, özellikle elektrik kullanımına. En önemlisi, karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz. Şikayetvar'da dahi şikayetinize otomatik bir yazı ile cevap veriyorlar. Sonuç olarak, çıkmak istediğinizde kesinlikle para ödemesi yapmıyorlar ve çıkamıyorsunuz. Üyeliğimi iptal edemiyorsunuz.

1725623190338.img-20240717-wa0007.jpg
08 Ağustos 2024 10:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nazmiye sonuçtan memnun değil

01 Kasım 2023 12:03
Hattuşa Vacation Thermal Club Tesiste Düştüm Ve Kaderime Terk Edildim

09 Mayıs 2024 20:16
Hattuşa Vacation Thermal Club Güre Hattuşa Hediye
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 17:45
Hattuşa Vacation Thermal Club Edremit Güre Hattuşa Resort Termal Otel

Hattuşa Güre Kaz Dağları Mağduriyeti!

10 Mayıs 2024 13:24
Hattuşa Güre Kaz Dağları Mağduriyeti!

Hediye Tatil Hakkı İçin Ulaşılamayan Yetkililer

23 Kasım 2024 07:13