Nursen sonuçtan hiç memnun değil

Hattuşa Vacation Thermal Club Devre Mülkü Kimseye Sormadan Devre Tatile Çeviriyorlar

13 Ekim 2023 15:45

Hitit ayas'dan 2012 yılında devre mülk aldık. Almaz olaydık başımıza bela oldu. Biz alırken kullanacağınız zaman aidat ödeyeceksiniz diye sattılar. 1+1 15 günlük eylül 20 Ekim 5 arası havuz kullanmıyoruz, yalnız kaplıca pandemiden gitmedik, kapalıydı zaten, bizler de hastalıktan evden çıkmadık. Şimdi bize aidat borcu çıkarmışlar. 15 gün önce gittik, me*** bey ile görüştük, kesinlikle öyle bir şey yok dedi. Alamazlar kendileri 900 bin liraya satıyormuş, biz o kadar istemiyoruz, hesaplayın verin. Bizi memnun edecek tutar çıkalım, siz kaca satarsanız satın diyoruz, hayır öyle olmaz, ikiye böleceğiz, siz 80.000 bin vereceksiniz, biz satınca size vereceğiz, siz 80 bana verin. Alın devremülkünüzü dedim, ona da yanaşmıyorlar.

Milletle ayrı ayrı pazarlık yapıyorlar. Kimi ne yanıltırlarsa, resmen bizi tehdit gibi durmadan arıyorlar, satıp kurtulmak istiyorum. Şifa dağıtacak olan yer eziyete dönüştü, o kadar gençler milleti yanıltıyor, ülkede müslümanlık yok olmuş, yazık çok yazık. Böyle bir işletme görülmemiş, açık net olun, isteyen alsın, millete sattıkları devremülkü şimdi de ne hakla devre tatile çeviriyorsun, bize sordun mu? Bu seferde çözüme ulaşamazsam hukuk yoluna başvuracağım.

15 Ekim 2023 10:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

29 Mayıs 2024 14:47

06 Ocak 2024 16:47
Hitit Ayaş Termal Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi Tesis Mağduriyet
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Hitit Ayaş Devremülk Mağduriyeti

29 Mayıs 2024 15:08
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2024 21:48