Traktör Pompa Arızası Ve Servis Sorunları

11 Aralık 2024 11:03

2023 yılı Mayıs ayında 280 Gold marka traktörü aldık ve kullanmaya başladık. Tam çift zamanında, yaklaşık 200-300 saatlerde pompa arızası verdi. O sıkışık dönem için aldığımız traktör bizi yolda bıraktı. Her neyse, servise gitti ve yaklaşık 1 haftada sorun çözüldü, traktör geri geldi. Geçen hafta, traktör yaklaşık 800 saatte iken aynı sorun tekrar yaşandı ve traktör yine servise gitti. Bugün servis aradı ve pompanın arızalı olduğu, Delphi marka pompa yetkili servisi mazotta sorun olduğunu ve 22000 TL'lik faturanın bizim tarafımızdan ödenmesi gerektiğini belirtti. Bu traktör ile birlikte biz de 5 farklı marka traktör aynı depodan mazot kullandığımızı ve hiçbirinde sorun olmadığını belirttiğimde, 'Delphi biraz daha narin bir pompadır, biz raporları tuttuk. Yapabileceğimiz bir şey yok.' şeklinde bilgi verildi. Ayrıca mazot aldığım firma ile görüştüğümde, tüm kontrollerin zamanında yapıldığı ve mazotta bir sorun olmasının imkansız olduğu, günde onlarca farklı araca (kendime ait dizel otomobilime de buradan mazot alıyorum) ve traktöre mazot satışı yapılırken sadece bizim traktörde bir sorun yaşanıyorsa, bu hatanın üretici firmanın hatası olduğunu belirttiğimde, müşteri hizmetleri 'Delphi'nin kendi garantisi var, biz bir şey yapamayız.' diyerek başlarından attılar. Yerli malı kullanalım dedikçe, bu şekilde mallarının arkasında durmayan firmalar oldukça bizden bir cacık olmaz.

Hattat Traktör Hattat Malatya Yetkili Servis Sorunu

15 Nisan 2024 10:52
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Hattat 3080b Bahçe Traktörü Sorunu

13 Temmuz 2023 01:09
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Hattat 398 Traktörümde Sürekli Arızalar Ve Garanti Sorunları

12 Ağustos 2025 23:50