Ulaşım Kabusu: Harran Üniversitesi'nde Sınav Çilesi

16 Aralık 2024 19:26

Merhabalar. Ata AÖF Aktif öğrencisiyim. Urfa da ikamet etmekteyim. Burda öğrenciler çok sıkıntı yaşamaktayız. Sıkıntı da; Tüm öğrencileri Harran üniversitesinde sınava koymaktır. Bu nedenle vize sınavında zincirleme kaza yaptık. Çok yoğun trafik oluyor, hatta öyle ki merkezden başlıyor yoğunluk, ta ki Üniversitesiye varana kadar. İkinci bir sıkıntı da Suruç ilçesinden geliyorum. Ve Birecik ilçelerinden de gelen öğrenciler var, Harran Üniversitesi merkeze hep çok uzak hem de bizde uzak gelmekle, daha da uzuyor mesafemiz. Kaç dönemdir bu şekilde devam etmektedir. Final sınavında da, sınav giriş yerim Harran üniversitesinde olacaksa, ne sınava gideceğim ne de üniversitesiye devam edeceğim. Başka üniversitesiye geçiş yapmak zorunda olacağım. Bu sıkıntıyı görevli öğretmenler arkadaşlar da çekiyor. Merkeze olan uzaklığın dan dolayı. Bu belki üniversitenin kolayına geliyor ama bize işkence. Hele ki bu kış aylarında. Yetkililerden bu sorunun çözülmesi husunda gereğinin yapılmasını bilgilerine arz ederim.

Şükrü
07 Ocak 12:45

Anadolu Üniversitesi Sınav Merkezleri Ve Saatleri Mağduriyeti

04 Şubat 21:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 17:46

20 Ocak 2024 20:18