Happy Moons Kadıköy Şubesi

Happy Moons Kadıköy Şubesi
13 Kasım 2023 21:32

13 Kasım 2023 tarihinde saat 16:20 gibi Kadıköy Happy moons şubesine gittim üst teras kata çıktım masaya oturdum bekliyorum ki bir garson gelsin sipariş vereyim. Baktım olacak gibi değil kalktım arkaya doğru gittim iki garson sohbet ediyor neyse sipariş vermek istediğimi söyledim menü istedim menü yok "hocam" masadan kod okutarak yapıyorsunuz dedi. Hocam ne ya? Müşteriye hanımefendi ya da beyefendi dersin hocam diye hitap edeni mahalle bakkalında bile duymadım. Kaldı ki kurumsal bir restoranda hiç olmaması gereken bir şey. Neyse garsonu bozmadım yinede siparişimi verdim. Spagetti bolonez ve maden suyu istedim. Spagetti bolonez yiyeceğim sadece çatal koymuş servis olarak kaşık istedim o sırada Çatala dolayarak yedim iki üç çatal. Üç dakika sonra resmen pis kir içinde bir kaşığı üstelik eliyle peçeteye bile sarmadan tabağıma yasladı buyurun kaşık dedi. Bu pis ama dedim gitti yenisini getirene kadar benim zaten artık midem bulandı hesabı istedim hiç sormadı bile tabağınız dolu bir sorun mu oldu ya da yemekte bir problem mi var diye. Hesabı ödedim çıktım ama bir daha asla gitmem

12 Kasım 2023 00:16

22 Ağustos 2024 18:24
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 23:30

02 Ekim 2023 14:24
İrem sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 10:59
Happy Moon's Gelen Soğuk Yemek Ve Personel İlgisizliği