Ural sonuçtan hiç memnun değil

Hansgrohe Armatürlerde Servis Ve İletişim Sorunları

03 Kasım 2024 19:52

Kaliteli olduğu algısıyla tüm armatürlerimizi 2 sene önce Hansgrohe'den aldık. Musluk 1 ay önce su sızdırmaya başladı. Web sitelerindeki telefon numarasından arayarak servis kaydı açmalarını rica ettim. O kadar kurumsal bir firma ki yetkili servislerinin cep telefonunu verdiler. Onu arayın dediler. Aradım, 5-6 gün sonra kendisi teşrif etti. Kullanıcı hatası, montaj hatası gibi tipik yetkili servis söylemlerinden sonra ürünün değişmesi gerekiyor olabilir, Hansgrohe'ye bilgi vereceğiz dedi. Ankastre ürün olduğu için fayanslar kırılacak dedi. Onun masrafını kim karşılayacak diye sordum. O size ait dedi. 9 gün geçti, hâlâ bir dönüş yok ne yetkili servisten ne Hansgrohe'den. Ben arayıp sık sık hatırlatmasam dönüş yapmayacaklarından emin olduğum için Şikayetvar'a yazayım belki yeni armatür alacak biri okur ve faydalanır diye buraya yazıyorum. Şikayetvar'da haklarında girilen şikayetleri okuyacak bir kişi çalıştırıyorlar mı ondan da ciddi şüphelerim var. Buradan dönüş yaparlarsa çok şaşırmış olacağımı da şimdiden kendilerine iletmek isterim.

hansgrohe-armaturlerde-servis-ve-iletisim-sorunlari-1.pdf
Ural
Ural
04 Kasım 2024 10:25

Dün yetkili servis mesaj atarak montaj sırasında zarar verilmiş dedi. 2 yıla yakın böyle bir sorun yokken bir anda su sızdırmaya başlaması montajda zarar görmesi ile nasıl açıklanabiliyor gerçekten şaşırtıcı.

05 Eylül 2024 17:44
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Artema-Artema Ürün Ve Ssh Sorunları!

Hamdi
03 Ekim 2023 09:06

07 Ekim 2023 15:37
Raşit sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Grohe Muslukta Süre Bitmeyen Arıza Ve Uzayan Bekleyiş

Raşit
11 Ağustos 2025 15:09
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Franke Musluk Servis Sorunu: İki Aydır Bekliyoruz

Zümrüt