Hamdizade Dondurma Tam Bir Felaket

25 Mayıs 2024 20:56

Bugün her zaman aldığım gibi açık dondurma almaya gittim eşimle birlikte. Müşteriye hizmet artık yoğunluktan şımarıklığa dönüşmüş. Geldiğinizde hoş geldiniz demek yerine, neden geldiniz der gibi suratınıza bakıyorlar. Zaten çoğu çalışan yabancı ve kültürümüzden tamamen uzak oldukları için nezaket kurallarından bihaberler.

1 kilo karışık dondurma rica ettik ama lütfen üst üste koymayın, yan yana olsun kutuda dedik. Aaa öyle olmaz dedi ve kutuyu tezgaha geri attı. Eşim elimden tutup, tamam boş ver dedi. Ben de her zaman böyle alıyorum dedim personele. 'ben size hizmet etmek zorunda değilim.'

deyip eşimi kışkırttı. Eşim de 'sen ne diyorsun? ' diye geri döndü. Yanındaki arkadaşı olayı sakinleştireceğine 'gidin.' diye bizi kovaladı. Ağız münakaşası yaşadık, bildiğiniz pazar yeri gibi. Adının hakkını unutmuş.

İçerideki personeli eğitimsiz ama internetten her yerden sipariş götürmeye çalışan bir işletme haline gelmiş. Bu personelle baldan tatlı yapsanız boş. Yabancı personelleri ucuza çalıştırıp insanlarla muhatap etmeyin. Çok kınadık.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dondurmacı Serdar Usta Bozuk Dondurma

20 Haziran 11:27
Dondurmacı Serdar Usta Bozuk Dondurma
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 09:33
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
29 Haziran 2023 23:40
Algida Çifte Dövülmüş Buzlu Ve Kumlu Dondurma
Algida Çifte Dövülmüş Buzlu Ve Kumlu Dondurma
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

AOÇ Ayıbıdır Duyun

26 Ağustos 2024 16:41