Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hakmar Express Çalışan Şikayet Hakkında

Hakmar Express Çalışan Şikayet Hakkında
11 Ağustos 2024 11:08

Hakmar Express'te bugün saat 10:30'da, 11 Ağustos Pazar günü, sabah kapalıydı. Cılız, zayıf bir kız vardı ve müşteri olmama rağmen bana 'boş yapma' dedi. Hakmar nasıl buna müsaade ediyor? Yanında açık sarımtırak saçlı bir kız vardı ve asla sesini çıkarmıyordu. Şikayetçiyim, ürünü dışarıda bir gün boyunca bekletmişler ve dolaba koymamışlar. Sonra 'Aaaa, ekleri tatlıyı nereden buldunuz?' diyorlar. Meğer akşamdan beri dışarıda bekliyormuş. Bozulduysa satmayın dedim, 'Sizde tadına bakar, iade edersiniz' diyorlar. Kabul edilebilir değil.

27 Ağustos 2024 14:14

Markayı arıyorum açan yok şikayetim vardı dönüş yok çok merdivenaltı bir marka şikayet edeceğim her yere dönüş olamazsa THH başvuru yapacağım acil bugün dönüşşşşş Mağaza çalışanları da bölge müdürler de kurumsal değil Şikayetim için bir bölge müdürü aradı aaaa yanlış aramışım dedi kapattı

21 Ağustos 2024 23:05

Hakmar mağazadan şikayetçiyim ve 10 gün oldu dönüş olmuyor acil Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım o çalışanların orada bulunmaması gerekiyor annemle bana haber göndermiş terbiye öğret diye ne yapalım polis mi çağıralım mağazaya ne istiyorsunuz o kim ki bana haber gönderiyor nasıl insanlarla çalışıyorsunuz safa Mah Sancaktepe Hakmar

Ek
12 Ağustos 2024 19:54

Safa Mah Hakmar mağazask Hakmar Express'te saat 10:30'da, 11 Ağustos Pazar günü, sabah kapalı Cılız, zayıf bir kız vardı ve müşteri olmama rağmen bana 'boş yapma' dedi. Hakmar nasıl buna müsaade ediyor? Yanında açık sarımtırak saçlı bir kız vardı ve asla sesini çıkarmıyordu. Şikayetçiyim, ürünü dışarıda bir gün boyunca bekletmişler ve dolaba koymamışlar. Sonra 'Aaaa, ekleri tatlıyı nereden buldunuz? ' diyorlar. Meğer akşamdan beri dışarıda bekliyormuş. Bozulduysa satmayın dedim, 'Sizde tadına bakar, iade edersiniz' diyorlar. Kabul edilebilir değil. Hiçbir çalışan müşteriye boş yapma diyerek mağaza içinde kavga edemez annemin yanında bana sesini yükseltemez ben susmasam kavga devam edecekti mutlaka işlem yapılmalı yoksa şikayet yazmaya devam edeceğim

Ek
11 Ağustos 2024 11:10

Tatlının bozulup bozulmadığını demek ki tadına bakıp anlicaz. Zehirlenirsek bozulmuş oluyor öyle mi? O kapalı kızın üslubu çok rahatsızdı bana boş yapma diyemez

12 Ağustos 2024 08:51 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Hakmar express Müşteri Hizmetleri

12 Ağustos 2024 13:36

Farklı bir bölge müdürü aradı doğru BM arayabilir mi safa Mah

12 Ağustos 2024 13:37

14 Ağustos 2024 21:46

Marka dönüş yapmıyor şikayetçiyim

15 Ağustos 2024 08:44

Şikayete konu mağaza adı ve adres bilgisi (cadde-ilçe-il veya açıklayıcı konum) nedir?

21 Ağustos 2024 22:53

Safa Mah Sancaktar caddesinde bulunan mağaza Annem 1 hafta sonra bugün tekrar gitmiş alışveriş yapmaya anneme aaa şimdi ablanın ödemesini al yoksa polis çağırır diyerek dalga geçilmiş ve anneme sen git kızına terbiye öğret denmiş. Şikayetimi Tüketici Hakem Heyeti'ne iletiyorum. Bu denli insanlarla çalıştığınız içinde sizi kınıyorum. Defalarca şikayetvarq yazdım ama aramadınız bile mail attım dönüş yok gerekli mercilerde karşılaşırız. Gerekirse evet polis çağırırım ama markanızı rezil ederim bu işin peşini bırakmayacağım acil dönüş bekliyorum. O kızları ya oradan alın başka yere gönderin ya da işlerine son verin ama ben bunun peşini bırkamayacağım. Ben orada değilken bile madem bana haber gönderiyor tüketici hakem heyetinde görüşürüz acil dönüş bekliyorum.

26 Ağustos 2024 08:19

Marka dönüş bile yapmadı!

Hakmar Express'te Sıra Ve Personel Sorunu

26 Mayıs 2025 19:18
Hakmar Express'te Sıra Ve Personel Sorunu
Göksu sonuçtan hiç memnun değil

Hakmar Express'te Kapanış Saatinden Önce Müşteri Mağduriyeti

17 Mayıs 2025 13:49