Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 11:20

Hairlife kişiye özel diye protez saç yaptırdım ama perukçudan aldıkları saçı bana satmışlar. 3 aydan fazla boşuna beklemişim. Saç rengimle ve yoğunluğuyla alakası yok. Çevremdeki herkes yolda geçen insanlar bile tuhaf tuhaf bakıyor. Beni rezil ettiler. Gittiğinizde memnun kalmadığınızı söylediğiniz zaman sizi dövecekmiş gibi davranıp saçınızı daha çok mahvediyorlar. Benden yüklü miktarda para aldılar ama asla verdiğim paranın karşılığını alamadım.

19 Şubat 2024 11:47

Verdiğiniz hizmet? Saçımın yoğunluğu rengi hiç birisi tutmuyor. İnsanlar saçımın peruk olduğunu söylüyorlar aşırı belli oluyor. Siz bana doğal olacak belli olmayacak diye hizmet verdiniz. Şaka mısınız

19 Şubat 2024 11:55 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Paylaştığınız resme baktım. Rengi açılmış bakım ihtiyacı giderildikten sonra gayet doğal durduğunu herkes görmüş oldu. Resmi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yoğunluk ve saç uyumu bakıma ihtiyacı olmasına rağmen iyi duruyor. Dediğim gibi sadece bakıma gelseniz yeterli.

19 Şubat 2024 12:02

Konunun para olmadığını anlamanızı umuyorum. Bakımlarını ben zaten yaptırıyorum. Rengi ve yoğunluğu ilk yapıldığı zamanla aynıydı değişim olmadı. Ben ısrarla kısaltma istedim imzayla zoraki bir şekilde ve hoş olmayan davranışlarla kısaltma yapıldı. Saçımın ne yoğunluğu ne de rengi tutuyor. Bu sizin hatanız yoğun olduğunu söyledim kabul etmediler. Rengi tutmuyor dedim siz göremiyorsunuz diye bende hata buldular. Ben zaten size geldim ama yardımcı olunmadı. Hala bakıma gelin diyorsunuz. Bu saç aldığınız parayı hak etmiyor yine tekrarlıyorum!

19 Şubat 2024 12:04

Tekrar yüklüyorum inceleyin!

19 Şubat 2024 12:52
21 Şubat 2024 07:53

Buraya yazan herkes hakkını aramak için yazıyor. Başka insanlarda haksızlığa uğramasın diye. Benden ilk kısaltma istediğimde imza aldınız. Bakıma geldim 1 saat sonra bantlar çıktı. Nereden tutsanız felaket hiçbir uygulamanız iyi değil. Tekrar ediyorum asla profesyonel değilsiniz reklamlarınıza aldanıp büyük bir hata yapmışım. Dalga geçer gibi saçlarımın iyi durumda olduğunu söylüyorsunuz ama çevremde herkes saçımda protez olduğunu anlıyor bana doğal olacak belli olmayacak diye vaat verip bu saçı sattınız!

23 Şubat 2024 18:07
23 Şubat 2024 19:19

Bana resmen fotoğraflarla oynadığımı söylediniz. Ve sanki hiç para vermemişim gibi davranıyorsunuz. 20 bin liraya yakın para aldınız benden insaf vicdan yahu! Sizin sattığınız saçı her yer 5 bin TL'ye satıyor hem de daha kaliteli saçlar. Müşteriye karşı olan üslubu sizin düzeltmeniz gerekiyor bence. Merkezinize ilk geldiğimde şikayet için gelen biri vardı keşke o kişiyi dikkate alıp sizinle anlaşma yapmasaydım.

Ahmet
Ahmet

Vallahi kardeşim iyi ki bende yaptırmadım ya hem para vereceksin hem de rezil olacan! Bu arada teşekkür ederim en azından ben yapamamışım senin de hakkında hayırlısı olsun

Umut
Umut

Kanka bende yaptircaktim şikayetlere bakınca vaz geçtim ve senin saçınla takılan saç uyumsuz ve farklı

Batıkan sonuçtan hiç memnun değil

Protez Saçta Sürekli Sorun Ve Hizmet Eksikliği

27 Mart 2025 17:19