Ahmet
11 Ağustos 2024 02:32

Hafele marka banyo kapı kilidi kendi kendine kilitlendi, banyo kapısı açılmıyor!

İçeride ben kalmış olabilirdim banyo kapısı açılmıyor. Bu kapıyı nasıl açacağım tuvaleti kullanamıyorum.

Gece gece çok büyük bir sorun yaşadım ya içeride kalsaydım kapı üstüme kilitlenseydi.

profile profile

Yorumlar (9)

Mine

Kurutma makinamı misal 3 saatlik programa ayarlıyorum bakıyorum 1 saat sonra bitmiş, yine aynı servis makine akıllı olduğu için içindeki çamaşırların kuruduğunu algılarsa durur dedi ya ona da tamam dedim demek ki makine benden daha akıllı dedim sonra takip etmeye devam ettim çamaşırların bir kısmı kaskatı kuru çıktı bir kısmı ıslak. Kumaş farkıdır dedim üşenmedim aynı kumaşları beraber attım yine aynı. Bulaşık makinem sürekli su basıncı hatası veriyor. Mesela ben hijyen konusunda takıntılıyım illa elimde yıkayıp öyle koymam lazım makineye, servis bile geldiğinde makine tertemiz dedi ona rağmen rağmen bardaklar puslu çıkıyor. Makine deterjanı eritmiyor. Onun için de eskimiştir deterjan dediler yine gittim yeni kutu açtım, yine aynı yine aynı. Özetle hiçbir üründen memnun değilim ama gel gelelim hepsi elimde kaldı. İade işlemleri için mail attım sonuç bekliyorum. Ama ne oldu olan bana oldu. Sürekli sorun sürekli problem...

Mine

Şeref bey benim de şikayetim kaldırılmış. Şimdi aşağıda buraya yazdığım ama silinen şikayetimi yazacağım. Benim de tüm eşyalarım Hafele. Buzdolabı, indüksiyonlu ocak, fırın, mikrodalga, ankastre bulaşık makinesi, kurutma makinesi çamaşır makinesi. Toplam 6 parça ürün. Ve hemen hemen hepsi sorunlu. İstanbul'dan servis geldi, buzdolabımın soğutucu bölümünde, alt rafla üst raf arasında 8 derece fark var. Bana normal dedi gelen servis, hatta dolabı yanlış dizmişsiniz, içecekler aşağıda olmalı dedi. İnanın 33 yaşındayım demek ki ben cahilmişim dedim, sonra araştırdım meğer öyle bişi yokmuş. Çift kapılı dolap aldım, şu an 2 dereceye ayarlı zar zor yeni yeni soğutuyor. Çamaşır makinem mavi mavi deterjan izi bırakıyor. Yine aynı İstanbul'dan gelen servis deterjanınız eskimiş dedi 3 aylık evliyim deterjanları hep 5er kiloluk alıyorum ne kadar eskimiş olabilir ki dedim yine de gittim yeni deterjan alış açtım yine aynı yine aynı.

Mine

Hafele bu, şaşırmadım maalesef. Eminim dönüş yapıp ürünün arkasında durmamışlardır. AA hatta sizi bile suçlamış olabilirler.

Mine

Bakın bu da yazdığım ama sildirdiler şikayetim. Allah'tan mailde duruyordu.

Şeref

Bizde Hafele beyaz eşyaları aldık fakat kutularında hiçbir koruma önlemi yok. Ürünler pert çıktı insanları mağdur etmekten başka bir şey yapmıyorlar 4 aydır mağduruz

Şeref

Yakında yorumunu şikayetini Hafele sildirir. Bizde mağduruz kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyor firma. Ürünlerimiz pert çıktı kutularından ilgilenen kimse yok

Şeref

Kardeşim geçmiş olsun, yakında Hafele yorumlarını sildirir. Bizler beyaz eşya aldık hafeleden ürünler pert ve arızalı çıktı kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar, sürekli şikayetlerimizi siliyorlar. Belki senin ürün ucuz olduğu için, sayemde seni ararlar sorununu çözerler.

Mehmet sonuçtan çok memnun

Kale Hygiene Klozet Kapağı Yavaş Kapanma Sorunu

10 Ocak 2024 14:25
Kale Hygiene Klozet Kapağı Yavaş Kapanma Sorunu
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
13 Mayıs 2024 23:23
"Aynı gün erkenden iletişime geçildi. Yedek parça alabileceğim en yakın servise yönlendirildim. Ürünü temin edip sorunu çözdük. Teşekkürler..."
Creavit Klozet Kapağı Menteşe Sorunu
TrustBuy Güven Skoru