Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
29 Ocak 2024 20:36

Hadron marka gamepad. Aldığım günden bu yana sıkıntı yaşıyorum. Firmayı atayıp yolladım. Sorunları da gayet açık ve güzel bir şekilde yazdım. Ürün 1 hafta sonra elime geçti. Hiçbir işlem yapılmamış bu da yetmez mi gibi insan bir arar biz bir problem görmedik vs der. Olduğu gibi göndermişler. Tipik yerel firma örneği. Ürünü satana kadar sıkıntı yok sattıktan sonra arıza gidermede, müşteri memnuniyetinde pasif. Sadece. Pazarlamayla olmuyor o işler. Ekte bütün detaylarıyla sorunları paylaşıyorum. Ürün garantili bir ürün. Sizden yenisini yollamanız gibi bir talebimde yok ama insan ekmek yediği firmanın hakkını vermek zorunda. Bu ürün bu şekilde nasıl o firmadan geri çıkıyor. Anlamış değilim. Başka işim ben bununla mı uğraşacağım. Alın ürününüzü iyi günlerde kullanın. Bu firmayı tercih edecek insanlar 2 kere düşünsünler. Giden paranıza yazık olur.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports Aldığım Mouse Pad İade Sorunu

07 Haziran 2024 12:09
Ataberk sonuçtan hiç memnun değil

Wraith Esports Satış Sonrası Destek Ve İade Sürecinde Tüketici Haklarını Göz Ardı Ediyor

11 Haziran 2025 16:25

10 Şubat 2025 16:15
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Memnuniyet Garantisi Mi, Hayal Kırıklığı Mı?

29 Mart 2025 14:21
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Cooler Master Vektron Elektronik Teknik Servis Problemi

30 Eylül 2024 20:20