Nurhak sonuçtan hiç memnun değil

H2o Fitness Mağduriyetin Salon Bulmuş Hali

21 Mayıs 2024 18:03

H2o fitness salonunda 8 derslik yüzme (garantili) dersine kayıt oldum. İnşallah dersi sağlayabilirlerse ayağımız suya değerse ben de yüzmeyi öğrenebileceğimi düşünüyorum. Spor kulübüne ilk geldiğinizde mükemmel anlatımlarla salonun anlatılmasında, şahane şekilde koordine olabileceklerine dair bilgilendirmelerinde asla bir sıkıntı yok fakat sıkıntı şuradaki dediklerinin yaşanabilmesinde. Özel ders kavramına yeni bir anlam yüklenmiş salonun lügatına göre.

Özel birebir aldığınız dersleri salonun işleyişine göre alamamakla birlikte, özel dersleri (nizi) kendinize göre değil şayet lütfedip sizlerle ilgilendiklerinde onlar tarafından sizlere bahşediliyor. Şöyle ki iletişim problemi yaşarsanız ekstra biriyle de görüşemiyorsunuz tek bir iletişim numarası üzerinde 1 aylık ömrünüzden giden gidiyor 😂çıkış kapınız asla yok tek başınıza savaşıyorsunuz. Ama inanın psikolojik direncimiz güçleniyor h2o spor kulübüyle birlikte.

Ben buradan kendilerine teşekkür etmek isterim sizlerin huzurunda psikolojik direncimi güçlendirdikleri için. Yüzme öğrenme garantili mi bilmiyorum çünkü daha deneyimleyemedim ama psikolojik direnci güçlendirme garantili. Yaşadığım kötü bir süreçti, işin kötüsü daha da yaşamaya devam ediyorum 😂😅. Çünkü derslerim bitmedi 😂😅daha doğrusu başlayamadım çünkü salon müsait değil herhalde özel dersimi almam için.. Ama şöyle bir bilgi de paylaşmak isterim havuzları var doğru.

09 Mayıs 2024 13:06
Elif sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2023 21:26

04 Ekim 2023 17:42
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 19:35