Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Spor Salonunda Profesyonellik Ve İletişim Sorunu

13 Kasım 2024 08:37

Antrenörlerin genel tavrında problem yok, oldukça sıcak kanlılar fakat biriyle tartıştım. Fazlasıyla rahatsız edici bir tavırla, kullanmadığım ağırlık plakalarını yerlerine kaldırmamı istedi. Onları kullanmadığımı söylediğimde "Aleti en son sen kullandığın için ağırlıkları sen kullanmamış olsan bile senin sorumluluğunda" gibi cümleler kurdu ve üslubu oldukça yanlıştı. Durumdan rahatsız olduğum için sinirli bir şekilde müdürün odasına doğru ilerledim fakat kendisi orada değildi. Anın öfkesiyle oradaki çalışan birine durumu anlatmaya çalıştım ve o sırada müdür hanım gelip "çalışanıma bağıramazsın" diyerek bana bağırdı, oysaki çalışanına kızmıyordum (durumun onunla alakası yoktu) sadece anlatıyordum ve herhangi bir şekilde hakaret de etmedim. Daha sonrasında reşit olmadığım için durumu anneme anlattım ve kendisi görüşmeye geldiğinde müdür hanım yine yoktu. Bize iki gün sonra gelmemizi söylemişlerdi ve annem o gün iş sebebiyle müsait olmadığını ve sorumlu olan çalışanın tavrından dolayı özür dilemesinin yeterli olacağını söyledi, danışman arkadaş da bunu onaylayıp bizi kapıdan uğurladı. Daha sonrasında salona geldiğimde, müdür hanımı her zamanki gibi göremedim ve danışman arkadaşa daha öncesinde annemin yaptığı görüşmede, çalışanın özür dilemesinin onaylanması üstüne geldiğimi belirttim. Daha öncesinde durumdan şikayetçi olmak istediğim çalışanın ismini inatla vermedikleri için arkadaşın adını bilmediğimi ve kısa boylu olduğunu hakaret etmek değil betimlemek amacıyla dile getirdiğimde müdür hanım bir anda karşımda belirip "kimden bahsediyorsun? Ben böyle bir olayı hatırlamıyorum (ki kendisiyle özel olarak da görüştüm) Özür dileme gibi bir şey yok biz profesyonel çalışıyoruz" deyip, iki gün öncesinde sorumlu çalışanın özür dilemesi hakkında onay veren danışmanından haberdar olmayıp müşteriyi suçlaması çok ilginç oldu. Sonrasında tartışma büyümeye başladı ve "istediğiniz koşulları sağlayamıyorsak kaydınızı silelim" deyip beni odasına götürdü. "17 yaşında olmana rağmen aşırı manipüle ediyorsun (?) kendi kararlarını verecek yaşta değilsin halen geçmiş karşıma konuşuyorsun, kaydını sildirmek istemiyorsan ben silme yetkisine sahibim silerim zaten" gibi deyimlerinden sonra üyelik iptalinde sözleşme sebebiyle kalan ayların ücretinin zorunlu ödenme sebebinden dolayı durumla daha fazla uğraşmayıp çıktım. Bahsedilen profesyonellik, müşteriyle arkadaşınızmış gibi tartışıp bağırmak sanırsam. Büyütülmesine gerek yoktu. Özür dilemek bir erdemliktir, ayıp değil.

24 Kasım 2024 04:56

Çözüm yok, ulaşan yok, cevap yok. Şaşırmadım. GYM Fit Velux Şubesi yine şaşırtmıyor.

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Spor Salonunda Saygısız Davranış Ve İletişim Sorunu!

05 Mart 2025 11:03
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

MACFit | İstanbul Avrupa'da Saygısız Personel Ve Haksız Üyelik İptali!

06 Ağustos 2025 22:09
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

GYMFIT İnsanları Mağdur Ediyor

Orhan