Güven Hastanesi Haksız Yere Aldığı Paramızı İade Etmiyor!

Güven Hastanesi Haksız Yere Aldığı Paramızı İade Etmiyor!
09 Aralık 2023 15:13

9 Aralık Cumartesi günü Güven Hastanesi Kavaklıdere şubesinde Dr., a**** e**** g*** isimli doktora sabah 11.30'da oğlum için randevunuz vardı. Bankoda (hasta kabul) giriş yapan görevli oğlumun sağlık sigortası olup olmadığını sordu. Sigorta firmamızın ismini söyledik. Sonra girişimizi yaparak oğlumu doktorun yanına aldılar. Muayeneden çıktıktan sonra 1017 TL borcumuz olduğu dile getirildi ve ödeme yapmamız istendi. Ödemeyi yaptık ve niçin ödeme yaptığımızı sorduğumuzda tamamlayıcı sağlık sigortasının geçerli olmadığını söylediler. Muayene öncesinde çocuğumun girişini yaparken sağlık sigortamızı sorduklarında sistemden kontrol etmeleri gerektiğini eğer geçerli değilse bilgi verilmesi gerektiğini hem görevliye hem de hastane yönetimine dile getirdik. Madem sistemden kontrol edilmeyecek neden hangi sağlık sigortası diye soruluyor? (muayeneden vazgeçeceğimiz biliniyor çünkü). Üstelik muayeneden sonra 5600 TL bir de tetkik ücreti istendi. Nasıl bir para tuzağının içinde olduğumuzu anlayınca yaptırmadık. Sabah sabah 2 dakika genel kontrol için 1017 TL kaybettiğimiz ile kaldık. Hastane yönetiminden ödememizi geri istediğimizde randevu alırkenki ses kayıtlarına bakılıp bize bu bilginin verilip verilmediğinin kontrol edileceği, yönetim kurulunun toplanıp geri ödemenin bu toplantı ve inceleme sonuçlarına göre karar verileceği söylendi.

Hasta kabule zaten hastaların bu bilgiyi bilerek geldikleri kabul edilerek giriş yapılıyor gibi bir de saçma bir açıklama yapıldı. O zaman niçin hangi sigorta diye soruluyor? İlk defa özel hastaneye gitmiyoruz. Diğer bütün özel hastanelerde yapılacak tetkiklerde sigortanın ödemediği tetkikler hakkında detay detay bilgi veriliyor, ödeme yapmamız gereken tutar söyleniyor kabul edersek süreç devam ediyor. 2 günlük yeni açılan hastaneler bu süreci bu şekilde ilerletirken yılların Güven hastanesinin bu şekilde paramızın üzerine yatmasını kabul etmiyorum. Paramızı geri alana kadar CİMER'e ve şikayetimi dile getirebileceğim tüm mevkilere başvurumu gerçekleştireceğim.

10 Aralık 2023 14:56 (Şikayetten 23 saat sonra)

Öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hasta yakınımız ile Hasta Hakları Sorumlumuz görüşmüştür. Süreç ile ilgili inceleme yapıldıktan sonra hasta yakınımıza dönüş yapılacaktır. Her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz.

13 Aralık 2023 15:50

Hasta yakınımız ile görüşülerek süreçle ilgili bilgi verilmiştir.

Ramazan sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 00:27
"Teşekkürler"
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 18:59

22 Haziran 2023 23:17

18 Aralık 2023 02:04
Burak sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 15:37
Medipol Sağlık Grubu Medipol Mega Bağcılar Haksız Muayene Parası