Güven Hastanesi Doğum Sonrası İhmaller Ve Ağır Sonuçlar!

21 Ekim 2024 14:12

Hamileliğimde rahatsızlanarak gittiğim Güven Hastanesi'nde 37 hafta sezaryen doğum yaptım. Doktorum hastaneyle anlaşmalı dış doktor *** ***'ti. Doğumdan çıktıktan sonra bebeğim 4-5 saat kadar yanıma getirilmedi. Geldiğinde rengi mosmordu. Hemşirelere sorduğumuzda bunun olabileceğini, erken doğum olduğunu söylediler. Çocuk o haldeyken emzirmeye zorlandı. Mama verildi mi diye sorduğumuzda, doğduktan 4 saat geçmesine rağmen beslemediklerini söylediler. Kadın doğum doktorumuz duruma anlam veremedi. 37 hafta doğmasına rağmen kilosu iyiydi, neden yanımıza getirilmediğini ve neden beslenmediğini sordu. Doğumum 15 Temmuz'a ve plansız pazar gününe acil olarak geldiği için ne adam akıllı bir hemşire ne de doktor vardı. Kendi doktorum bile doğumu yapıp hiç beklemeden evine dönmüştü. Bebek yanımıza verildikten yarım saat sonra 2 kere büyük bir nöbet geçirdi. Satürasyonu 20'ye kadar düştü, takılan cihazdan biz de gördük. Müdahale bile etmediler. Poposuna vurup yan yatırdılar, bebek orada mosmor oldu. Nefesi kesildi, sonra tekrar yoğun bakıma aldılar. Ve çok ciddi rakamlar ödettiler. Bize durum böyle olunca bebekle ilgilenmediklerini ve kötü bir halde olduğunu gördüğümüz için e*** ş*** Yenidoğan'a sevkimiz yapıldı. Güven Hastanesi Kavaklıdere şubesi bebeğimizin ölümüne neden oluyordu. Onların yüzünden bebek oksijensiz kaldığı için benim oğlum epilepsi hastası oldu. Biz doğduğundan beri şehir hastanesinde serviste ve yoğun bakımda yatıyoruz. Neler çektiğimizi bir Allah biliyor bir biz. E*** ş*** Hastanesi'ne sevk edilirken bebekten alelacele bir anda kan alıp, biz çıkış yaparken son anda kanda enfeksiyon var dendi. Bebek orada yatarken bakılıp antibiyotik başlanmamış bile. Bebek beyin kanaması geçirmiş, şehir hastanesinde ortaya çıktı. Bunu bile fark edip tedavi etmemişler. Oksijen vermemiş, beslenmemiş. Şehir hastanesinden çıkan sonuçlara göre bebeğin beslenmediği bizim epikrizlerimizde mevcut. Bu ihmaller yüzünden benim bebeğimin kalbi 2 kere durdu, entube oldu. Şu an 3 tane nöbet ilacı kullanıyor. Epilepsi oldu. Oksijensiz kaldığı için beyninde hasar kaldı. Bu ihmaller yanınıza kalmayacak. Güven Hastanesi ve 14 Temmuz günü orada görevini ihmal eden ve bebeğimi aç, oksijensiz saatlerce orada bekletip dünyanın parasını alanları mahkemeye vereceğim.

21 Ekim 2024 16:37 (Şikayetten 2 saat sonra)

Öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hasta yakınımız konuyla ilgili Hasta Hakları Sorumlumuz tarafından aranmış telefona cevap vermediği için görüşme yapılmamıştır. Her türlü soru, görüş ve önerileriniz için bize ulaşabilirsiniz.

Melisa
Melisa
21 Ekim 2024 16:39

Elimizde bütün belgeler mevcut merak etmeyin siz o cevabı bize değil mahkemeye vereceksiniz

Yetersiz Hemşirelik Hizmeti İle Zor Günler

22 Ocak 2025 13:26

Hastanede Gereksiz Yatış Ve Bilgilendirme Eksikliği

29 Ekim 2024 00:53
Dincer sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Özel Can Hastanesi Karşıyaka İzmir'de  Doğum Süreci ve Sonrası!

05 Ekim 2023 21:17
Sule sonuçtan hiç memnun değil

Güven Hastanesi'nde Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Sorunlar

15 Ekim 2024 02:56