Güven ASA Zeytinyağı Yangın Beğenilmemesi Şikayet

30 Ekim 2023 01:5359.557

Merhaba bir marketten güven asa marka riveara yağlarından aldım ama yağı açtık maalesef yağ çok kötüydü. Riveara yağların kalitesinin düşük olduğunu biliyorum ama bu yağ ayçiçek yağından daha kötüydü. İade etmek istedim. Fış olmadığı için iade yapamadım. Bende müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım size döneceğiz dediler. 15 gün sonra aradığımda yağda problem olmadığını yağı market için özel dolum yaptığını söylediler. Yargı bir üst kalitesi ile değiştirmek istedim. Onun da kabul etmediler. Ben mağdur oldum.

1 Haziran 2025 10:36

Markette indirime girmiş diye merak edip araştırayım dedim, fazla bir yorum olmaması iyi mi kötü mü bilemedim. Riviera yağı zaten evime sokmam ama Naturel sızma hakkında da pek bir yorumunu bulamadım.

14 Mayıs 2025 23:30

Bu şekilde marketlere özel kalitede ürün satarak kendi kalitenizi zedelersiniz. Bir kere aldım soğuk sıkım erken hasat yağınızı aldım fakat bu açıklamadan sonra bir daha almam. Bu markaya güvenim sıfır artık. Marka hakkında araştırma yapmak istedim ama siz kaliteli yağınıza bile her şeyi yapabilecek potansiyeldesiniz o zaman. Marka kalitenizi düşünerek böyle şeylere tenezzül etmeyin derim.

31 Mart 2025 20:24

Kime üretim yapmış olursa olsunlar sonuçta riveera yağıda pahalı bir yağ kimyasal işlem görmüş yağ demektir asiti değişiyor yağın firma gerekeni yapmalı hem de derhal