Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 21:56

Ürünümüzün ölçüsünü büyük getirdiler ısrarımız üzerine. Üzerine götürdüler ve tekrar ürünün dinlenme yeri olan çıtçıtlarını bozuk gönderdiler, gene yapmak için götürdüler ve yapılmadan geldi. Şimdi ise ilgilenmiyorlar bile, fabrika yapmıyor diyorlar, bahane üretiyorlar ve hoparlör kısmının kapağını götürdüler geri getirmediler.

18 Kasım 2024 23:12

Mağazadan ayrılalı 6 ay oldu diyerek yalan söylemeyiniz lütfen siz ondan sonra götürdünüz urunu bizden iki kere ve her seferinde bir yerinde sorunla geldi ve siz aylarca bizi oyaladınız azarladınız suçunuzu kabul etmediniz size inanıp güvenilir firma diye hep bekledik ama hüsrana uğradık

18 Kasım 2024 22:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhabalar konuşmayı yaptığınız kişi mağazamızdan ayrılalı yaklaşık 6 aydan fazla oldu lütfen bizimle iletişime geçiniz.

18 Kasım 2024 23:39

Sizinle iletişme geçmemiz için lütfen sistemde kayıtlı olan isim soyisminizi öğrenebilir miyiz.

Zeynep
Zeynep
19 Kasım 2024 20:26

Hala bir dönüş sağlamadınız aynı bu şekilde bir senedir oyalıyorsunuz bizi yani size de güvenip eşya alamazsa insanların ne yapsın bilmiyorum

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 18:48
Samet sonuçtan çok memnun

16 Şubat 2025 21:27
"Keyfiyet mobilya sahibi M*** bey e şikayetin ardından yaptığı işlemler için çok teşekkür ederim sorunlarımızı çözüme kavuşturduğu için."

12 Eylül 2024 14:01

19 Eylül 2024 14:38
Larmina Mobilya Hasarlı Ve Kırık Ürün Satmak
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 22:24