Güner Arı Gayrimenkul Ankara Eryaman Beni Mağdur Etti

13 Ocak 2024 11:541.271

Eryaman güner arı gayrimenkul buradaki emlakçı b***** bey evimi kiraladı. Sonra kiracı çıktı, yeniden kiraladı. Bu kiracı çıkarken süpürge kırık, çamaşır askılığı kırık, ev çok kirli, koltuk düğmeleri çıkmış. Bulaşık makinesinin kolu çıkmış. Bunları önceki kiracı çıkarken söylemedi.

Başka bir evimi de kiraladı. Bir süre sonra kiracının tayini çıktı dedi. Evi tesadüfen ilanda gördüm. Neden bana söylemediniz dedim, kiralayınca söyleyecektim dedi. Kiracının sözleşme evraklarını istedim. Evden kaç lira kazandı bana ödemeli göndermiş. Tahliye sözleşmesine de "amacı dışında kullanılması durumunda tahliye" yazmış.

Çıkarırız, efendim çıkarırız diyordu. Çıkaramadı bana akıl verdi. Tahliye sözleşmesini düzgün yapmadığı için çıkarmak zorlaştı. Hala mahkeme devam ediyor.

Ayse
28 Kasım 2025 20:42

Kiracı bu ay 4 binden 5650 yaptı. Güner Arı emlak Bekir bey asla tavsiye etmiyorum. Emlakçı in tahliye teahhutnamesini düzgün yapmaması sebebiyle 4 yılda 400 binden zarar var. Sadece bu yıl 158 bin zarar var. Üstelik önceki kiracı çıkmış bana haber vermeden kiraya verdi. Güner Arı emlak tan Bekir beyin iki elim yakasında olacak. Çalışmak istemediğimi söyledim evrakları istedim utanmadan alıcı ödemeli postayla göndermiş. 4, 5 kez kira Komisyonu aldı.

22 Ocak 14:02

Size ev sahibinin ailesi, kendisi, oğlu eve oturacak diyerek kiracıyı evden çıkartmaya çalışıyorlar. Böylece kirayı yükselterek yeni kiracıdan bir emlak parası daha alıyorlar. Çalışan B*** A*** emniyet mensubu olduğu söyleyerek size güven vermeye çalışıyor. Sonra gerçek yüzlerini görüyorsunuz. Sizi mağdur ediyorlar. Şirketin sahibi Cuma Güneri de aynı şekilde düzen kurmuşlar.

Group Emlak Emlakçı Kontrat İhlali Yaptı

28 Aralık 2023 16:283.152

Farilya Gayrimenkul İnşaat Turizm Tic. İthalat ve İhracat Ltd. Şti çalıştığını söyleyen A**** d. Adlı emlakçı Yalıkavak ...