Gümüşsuyu Halı Gümüşsuyu Çok Büyüksün 6 Aylık Halı Kullanıcı Hatası Güzel Kazanç

13 Mart 2024 17:38

Gümüşsuyu'nun kendi internet sitesinden 02/09/2023 fatura tarihli olarak satın almış olduğum 6 m², 4 m² ve 2 m² ölçülerindeki halıların görünümü ve özellikleri kayboldu. Adeta bir paçavra gibi duruyorlar ve iplikleri dökülüyor. Gümüşsuyu müşteri hizmetlerini arayarak servis kaydı oluşturdum. 05/03/2024 tarihinde Bellona'dan gelen ekip, sadece 2 m²'lik halıyı aldı. 'Hepsini götürebilirsiniz' dememe rağmen, 'Diğerlerini fabrika karar verecek' diyerek diğerlerini almadan ayrıldılar. Servisle yaptığım görüşmede, fabrikanın kullanıcı hatası olduğunu ve yapacakları bir şey olmadığını belirttiler. Müşteri hizmetlerini aradığımda, ismini vermeyen bir görevli, inceleme sonucunun kullanıcı hatası olduğunu ve sonucun değişmeyeceğini, haklarımı istediğim yerde arayabileceğimi söyledi. Kendisine tüketici olarak halıların kullanılamaz hale geldiğini, eğer kendilerinin başına böyle bir durum gelse ne yapacaklarını sordum. Ancak görevli, 'Başka bir şey söyleyemem' diyerek, kullanıcı hatasının halıların kullanımından kaynaklandığını ifade etti. Halıları duvara mı asmamız gerektiğini veya kendi evlerinde nasıl kullandıklarını sorduğumda ise cevap veremedi. Halının kullanımından dolayı bu hale geldiğini söyleyebildiğini belirtti. Şikayetimi nereye yaparsam yapayım sonucun değişmeyeceğini, hakkımı arayacağımı ve ayrıca şikayetvar.com'a yazacağımı belirttiğimde, orayı da kendilerinin kontrol edip cevap verdiklerini, yazsam da bir şey değişmeyeceğini ifade ettiler. Ben de en azından diğer tüketicilerin durumu görüp ona göre karar verebileceklerini söyledim. Görünen o ki Gümüşsuyu çok büyük bir firma ve hak, hukuk tanımadıklarını, görevlilerinin bu şekilde konuşmalarından anlıyorum.

14 Mart 2024 08:21 (Şikayetten 14 saat sonra)

Uğur sonuçtan memnun

10 Mayıs 2024 20:22

Gümüşsuyu Halı Ürününe Sahip Çıkmıyor

29 Haziran 2024 15:57
Gümüşsuyu Halı Ürününe Sahip Çıkmıyor
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 12:44
Gümüşsuyu Halı Gümüşsuyu Kısa Gelen Yolluk
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 14:42