Elmas sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 23:39

Zincir marketlerden birinde gördüm sevinçle almıştım eve geldiğimde hayal kırıklığına uğradım. Muska pestilin içine fındık yerine fındık kreması koymuşlar. İçindekiler kısmında fındık yazıyor ama fındık danesi gelmiyor bile ağıza. Paketin ön yüzünde doğal bal kullanılmıştır yazıyor. Pozitif doğallık algısını yapmışlar ama içindekiler kısmındaki fındık kremasının içeriğini açmamışlar. Biz nereden bileceğiz o fındık kremasının doğal olup olmadığını peki. Kusura bakmayın bir daha asla satın almam. Bu müşteriyi aldatmaktır. Doğallık algısı yapıp ürünü bu şekilde pazarlayacaksınız ama ürünün içindeki fındık kremasının içeriğini yani kimyasallarını gizleyeceksiniz. Olmadı Gümüşhane'ye yakışmadı bu

20 Eylül 2023 23:54 (Şikayetten 15 dakika sonra)
Elmas
Elmas
25 Kasım 2023 04:59

Şikayetim açıklayıcı ve net olmasına rağmen satıcının cevabı beni tatmin etmedi. Piyasada her türlü fındık kreması var. Kimisinin içeriği temiz kimisinin kimyasal dolu. Söylediğiniz şeyler sizin inisiyatifinizde olup görecelidir. Ayrıca fındık kremasını siz yapıyorsanız içinde ne kullandığınızı ayrıntılı bir şekilde içindekiler kısmına yazmanız gerekir. Yok hazır alıyorsanız o kremanın içeriğinide belirtmeniz gerekir. Anlatabiliyorumdur umarım. Ben bilinçli bir tüketici olarak mideme giden her şeyi detaylı inceliyorum. Üreticilerin de bu duruma dikkat etmesi gerektiğini umuyorum. Sağlığımız her şeyden önemli çünkü

14 Ekim 2024 22:38
Yanlış Ve Kötü Kalitede Pasta Teslimatı
Yanlış Ve Kötü Kalitede Pasta Teslimatı
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 14:49

Buket
10 Şubat 2024 22:52
Findux Koruma Folyosu Açık Ve İçi Sulanmış

Fen Et Fındıklı Bozuk Et Satıyor!

23 Şubat 2024 08:29