Güler Kuyumculuk (gulerkuyumculuk.com) Eksik Gram Gönderip İadesini Kabul Etmiyor

16 Aralık 2023 07:42

Trendyol üzerinden Güler Kuyumculuk satıcısından aldığım nazar boncuklu altın bilekliğin ürün bilgisi görselin altında 7 gram olarak görünüyor ancak bana gönderilen ürün sertifikada 6,40 gram olarak yazıyor. Eksik gram gönderildiği için iade talebi oluşturdum ve ertesi gün kargoladım. Trendyol'dan arayan bir hanımefendi ürünün yüzde artı eksi 5 eksik fazla olabileceğini altın ürünlerde iade kabul edilmediğini söylüyor. Daha önce alışveriş yaptığım kuyumcular 0.02 gramın bile açıklamasını yapıp para iadesi gönderirken madem öyle para iadesi yapsınlar.! Ben 7 gram diye sipariş verdim. Eksik gönderiliyorsa para iadesi yapılır. Satıcının parası korunuyor da müşteri neden böyle insan yerine konmuyor?

Semih

7 gr. - %5 olsa bile 6.65 gr. Oluyor. Hafta içi bu firmadan alışveriş yapacak ve %5 eksik gelmesini kabullenecektim ama bu firma cidden işini hakkını vererek yapmıyorsa olsa gerek ki şikayetleri bile yanıtsız bırakmış! Paylaştığınız için teşekkürler...

Leyla sonuçtan memnun değil

23 Aralık 2023 21:37
Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 13:34
guler-kuyumculuk-gulerkuyumculukcom-guler-kuyumculuk-eksik-gram-satti-1.pdf
Özge sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 17:39